16. kolo
17.12.2014 20:00 CET
4 : 1
(2:0)

Reportáž

Borussia Mönchengladbach - Werder Brémy 4:1

Hříbata v domácím Borussia-Parku nepřipustila jakékoliv překvapení a poslední Werder Brémy vyprovodila čtyřmi góly, o které se postarali čtyři různí střelci. Tým Viktora Skripnika sice zůstává poslední, ovšem stále na dohled až čtrnáctému místu.

Jako první vyzkoušel pozornost brankáře Raphaela Wolfa po devíti minutách hry Ibrahima Traoré, avšak brankář hostujícího celku si vcelku s přehledem poradil. Lucien Favre před utkáním nabádal, že si jeho Borussia bude muset dávat pozor především na soupeřovy standardní situace, přičemž pokyny švýcarského kouče hráči evidentně do puntíku plnili.

Ve 32. minutě si mohli příznivci domácích na tribunách poprvé zařvat: "Tor!". Philipp Bargfrede faulova ve vápně Traorého a Max Kruse poslal Wolfa na druhou stranu, tudíž pokutový kop spolehlivě proměnil - 1:0. Už o šest minut později se Hříbata radovala podruhé. Střelcem branky byl Oscar Wendt, jehož - možná střelu, možná přihrávku - ztečoval takovým obloučkem za záda vlastního brankáře Luca Cardirola - 2:0.

Obrana Gladbachu si vybrala jedinou slabší chvilku v 51. minutě. A jak jinak, šlo o přímý kop. Zlatko Junuzović skvostně z nějakých dvaceti metrů vymetl pravou šibenici branky Yanna Sommera - 2:1. Brémy potom vycítily příležitost, ovšem jejich veškeré snahy byly v podstatě rázně utnuty ve třech pozoruhodných minutách.

Ve třiašedesáté dostal Luca Cardirola žlutou kartu. O minutu později se po centru Kruseho z levé strany prosadil hlavou Christoph Kramer - 3:1. A v 66. minutě se po druhé žluté pakoval ze hřiště Cardirola. Dvě minuty před vypršením řádné hrací doby ještě po chybě jednoho z obránců Brém vlétl do vápna Thorgan Hazard a přihrál před prázdnou "klec" vehementně se o míč hlásícímu Branimiru Hrgotovi - 4:1. Tak získal výsledek svou finální podobu.

Autor: Tomáš Kordík / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

férvé tipovanie bez zmazávania nevýherných zápasov na https://www.facebook.com/pages/Tipy-pre-víťazov/731907863553443?ref=bookmarks

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele