3. kolo
12.09.2014 20:30 CET
3 : 3
(1:1)

Reportáž

Bayer Leverkusen - Werder Brémy 3:3

Fotbalisté Leverkusenu nedokázali potvrdit úlohu favorita v domácím prostředí s Werderem Brémy a po přestřelce nakonec uhráli bod po remíze 3:3. V utkání sice hned dvakrát vedli, jenže nakonec brankou čtyři minuty před koncem přišli o tříbodový zisk. V Bundeslize se prozatím udrželi na prvním místě se ziskem sedmi bodů, Brémy po třetí remíze v řadě poskočili v tuto chvíli na osmé místo.

Domácí výběr se dostal do vedení hned ze své první vážnější akce krátce po čtvrthodině hry, kdy po krásné přihrávce přes celou šířku hřiště převzal balón Tin Jedvaj a vypálil na přední tyč, jeho rána se poté odrazila od horní tyčky a zapadla do branky. V polovině úvodního poločasu mohl Leverkusen navýšit svůj náskok, ovšem Bellarabi na brankáře Wolfa nevyzrál a ani dorážející Kießling hostujícího strážce zblízka nepřekonal.

Po půl hodině hry byl blízko brance znovu Bellarabi po krásné zasekávačce, avšak zblízka trefil jen hruď brankáře Wolfa. V 35. minutě se do vápna dostal Levin Öztunali a krásnou střelou napálil břevno hostující svatyně. Werder dokázal srovnat z ničeho nic v poslední minutě utkání. Po pasu z levé strany ponechal rozhodčí po faulu ve středu hřiště výhodu a unikající Fin Bartels trefil přesně mezeru mezi brankářem Lenem a tyčkou.

Ve druhém poločase šancí ubylo a Werder se dostal do vedení znovu z ničeho nic přesně po hodině hry. Po přihrávce Januzoviče z levé strany se dostal k míči Franco di Santo, počkal se zakončením a uklidil balón pod brankářem Lenem do sítě. O tři minuty později vyrovnal z přímého volného kopu Hakan Çalhanoğlu a zakroutil míč k přední tyč, brankář Wolf se po míči natahoval marně.

O minutu později mohl hosty opět postat do vedení Selke, jenže ten sám před Lenem nezamířil přesně a nepochopitelně trefil jen nohou domácího gólmana. Bayer se dostal do vedení necelých dvacet minut před koncem, kdy se po přihrávce z pravé strany od Jedvaje krásně zbavil protihráče na hranici pokutového území a skákavou střelou k přední tyči překonal bezmocného Wolfa.

Rozhodující moment utkání byl nakonec v tomto divokém duelu k vidění v 86. minutě. Po centru z pravé strany od Busche a následné prodloužené hlavičce na zadní tyč trefil balón z voleje parádně Sebastian Prödl a nasměroval ho naprosto přesně k tyči, Leno byl krátký. Ve zbývajícím průběhu se žádný tým do tlaku už nedostal a utkání tak skončilo nerozhodným výsledkem.

Autor: Viktor Sandev / espnfc.com, kicker.de

Komentáře (7)

Přidat komentář
9augi9

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
Lahvac-CZ

zase 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1....ale bojím se i toho, že Werder překvapí....

Reagovat
bayern987

Ne za tip, ale za tušení.

Reagovat
hradec

Bayer Leverkusen 2:1 Werder Brémy

Reagovat
smazaný uživatel

takový šance a góly a obraty

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele