30. kolo
13.04.2014 17:30 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Hoffenheim porazil Augsburg a dostává se mu těsně za záda

Zajímavé utkání bylo možné sledovat na hřišti Rhein-Neckar Areny, kde koncernový celek přivítal další obrovské překvapení z Augsburgu, jenž nakonec odjíždí z Kraichgau bez bodu.

Také stále rehabilitující Boris Vukčević, jenž se osobně dostavil na stadion, musel sledovat, jak Baier ve druhé minutě našel ve vápně hlavu Mölderse, ten ale nemířil přesně. To však bylo od bavorských Švábů na dlouho dobu vše. TSG vzalo dirigentské kormidlo pevně do svých rukou a hosté rázem nevěděli, kam dřív skočit. Roberto Firmino ale na Hitze recept nenašel, Polanski se následně, po souboji s Callsen-Brackerem, dožadoval odpískání pokutového kopu marně.

Čekání na první zásah trvalo až do 19. minuty. To se ke standardce z velké dálky postavil tradiční exekutor Salihović a hostující brankář jen sledoval balón za svými zády - 1:0! Tento moment doposud spící Augsburg probudil, ale Halil Altintop ani dvakrát Hahn vyrovnat nedokázali. Ještě do pauzy z rohu pálil Elyounoussi a odražený míč dopravil do sítě Vestergaard - 2:0.

Hostující družina podle očekávání ve druhém dějství přidala. Největší možnost měl Esswein, jenž se podruhé ukázal na trávníku od samého začátku, ale pohotově reagující Grahl byl proti! Strážce hoffenheimské branky měl práci i nadále: Halil Altintop však na něho recept nenašel a rovnou dvakrát neuspěl ani čerstvě příchozí Bobadilla. Závěrečné slovo měl poté Roberto Firmino, ovšem s číslicemi na ukazateli skóre už tak jako tak nepohnul a zápas skončil výhrou TSG.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

4-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele