10. kolo
27.10.2013 15:30 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

SCF zejména díky vlastním chybám nestačil doma Hamburku

Svěřenci Christiana Streicha znovu nedokázali ukončit čekání na premiérový tříbodový zápis, když proti HSV nezačali špatně, avšak posléze i vinou nečekaných zaváhání Olivera Baumanna museli naděje na vítězství oželet.

Pod dohledem reprezentačního kormidelníka Joachima Löwa začal Freiburg, který nadále čekal na premiérové vítězství, aktivně a během prvních třiceti minut si vypracoval znatelnou převahu (více než 60% držení míče), ovšem Ginter, jenž nastoupil ve středu pole, opakovaně a po něm také Coquelin mezi tři tyče nezacílili. Rothosen se mezitím zaměřili výhradně na rychlé kontry...

...van der Vaart a Badelj však svými pokusy kapitána bádenské družiny příliš neohrozili. O poznání nebezpečnější byl ve sledu nadějných příležitostí Lasogga, ale nejdříve branku nenašel, poté se jeho pokus otřel o tyčku a do třetice nedokázal kmenový hráč Herthy z 15 metrů překonat skvěle reagujícího Baumanna, který tak svoje barvy opětovně výrazně podržel!

Osm minut před pauzou se však skóre přeci jen měnilo: Baumann tentokráte neodhadl svým výběhem dlouhý míč, čehož využil Beister, jenž následně kulatý nesmysl pohodlně usměrnil do opuštěné svatyně - 0:1! Přístavní celek tak o pauze držel těsné vedení.

Naděje na bodový zisk pro SCF však vzaly za své ihned po startu druhého dějství. Opět to byl Baumann, kdo hrubým zaváháním, kdy podcenil pas od van der Vaarta, dovolil zvýšit na dvoubrankový náskok Lassogovi - 0:2. Od tohoto momentu už měl Hamburk až nečekaně snadnou pozici a navíc po hodině hry strážce hostující branky neudržel pokus Beistera, čehož pohotově využil z bezprostřední blízkosti dorážející kapitán van der Vaart, jenž pojistil vedení - 0:3.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1-4

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
HSV1887

Van Marwijk byl poprvé na lavičce v zápase s Frankwurstem!!! S Brähmen byl na lavičce Cardoso!!!

Auswärtssieg 0:3, NUR DER HSV

Reagovat
ryzskej

Mazec chlape!

Reagovat
HSV1887

Škoda, že jsem to nevsadil no

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele