8. kolo
06.10.2013 17:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

SC Freiburg - Eintracht Frankfurt 1:1

Fotbalisté Freiburgu nedokázali ani ve svém osmém zápase v Bundeslize dosáhnout na tříbodový zisk a se čtyřmi body na kontě se nacházejí na předposledním sedmnáctém místě. Oba dva letošní pohároví účastníci se po velkém boji rozešli smírně. Branky začaly padat až v závěrečné půlhodině, domácí dokázali srovnat čtyři minuty před koncem. Ze čtyř možných českých krajánků se v základní sestavě objevily dva.

Václav Pilař s Vladimírem Daridou jsou stále zranění, ovšem obránce Pavel Krmaš odehrál v dresu Freiburgu celé utkání a v hostujícím táboře strávil na hřišti 88. minut český útočník Václav Kadlec. Ten hned v úvodu mohl poslat svůj tým do vedení. Ve 2. minutě podklouzl Ginter a český forvard se řítil sám na brankáře Baumanna, proti němu však v tváří tvář neuspěl. Jedenadvacetiletý hráč spálil obrovskou příležitost i o osm minut později.

Tentokráte se ocitl v pokutovém území a zkusil střelu, kterou ale dokázal Baumann fantasticky zlikvidovat. Kadlec možná mohl volnit nahrávku na zcela volného Russe, k jeho nevoli se však rozhodl pro samostatné zakončení. Až do konce prvního poločasu se po velkých příležitostech slehla zem a fanoušci do 60. minuty mohli sledovat bojovnou partii hlavně ve středu hřiště. Teprve závěrečná půlhodina oživila průběh dnešního utkání.

Na pravé straně vápna se k míči dostal Freis a tvrdě vypálil, brankář Trapp ovšem na bližší tyči dokázal včas zareagovat a vyrazit míč na roh. Nicméně v 64. minutě inkasoval. Po centru z levé strany vyrážel třiadvacetiletý brankář míč jen na nohu Christiana Güntera, od níž se balón odrazil za jeho záda - 0:1. Čtvrthodiny před koncem zabránil vyrovnání Trapp, který perfektně zmenšil střelecký úhel Nicolasi Höflerovi a jeho ránu zlikvidoval.

Ten se nakonec prosadil v 86. minutě. Po centru Schmida se ocitl na vzdálenější tyči a hlavou uklidil míč k tyči - 1:1. O minutu později mohli jít hosté znovu do vedení, jenže Lakić hlavičkoval jen do náruče Baumanna. Eintracht si ještě zkomplikoval situaci v poslední minutě, když Johannes Flum uviděl druhou žlutou kartu a musel předčasně do kabin. Hosté i v oslabení remízový výsledek udrželi a vážnější příležitost k vidění již nebyla.

Autor: Viktor Sandev / kicker.de, soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
cerwi

dneska jsem shodou okolností hrát Fifu (hraji za Eintracht) a hrál jsem proti Freiburghu... no vyhrál jsem 3:0, tak doufám, že to ve skutečnosti dopadne stejně :)

Eintracht!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon ze vyrovnali

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele