30. kolo
12.04.2014 15:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Freiburg doma udolal Braunschweig a dostává se z nejhoršího

Hodně důležité tři body dokázal vybojovat Freiburg, který bez větších problémů přehrál poslední Braunschweig a čtyři kola před koncem už tak má nad svým protivníkem sedmibodový náskok.

Záchranářský duel podle očekávání žádný na pohled zajímavý fotbal nenabízel. Jako první zahrozil z volného přímého kopu Schmid, ale Davari byl na místě. Záhy se však SCF radovalo: Sorgovo autové vhazování prodloužil Vrančić hlavou tak nešťastně, že kulatý nesmysl zamířil do hostující sítě - 1:0! Od tohoto momentu měli svěřenci Christiana Streicha výrazně navrch...

...pojistku mohl hlavou přidat Guédé, ovšem podobně jako Günther a Schmid, vymezený prostor hledal marně. Další komplikace přišla pro Lvy ve 26. Minutě, kdy musel vinou zranění odejít ze hřiště kanonýr Dominick Kumbela, jehož místo zaujal Dennis Kruppke. Eintracht se dostal ke slovu až po půlhodině hry, ale Kessel a Nielsen tři tyče nenašli. Ještě do pauzy mohl po Schusterově centru zvýšit Guédé, avšak opětovně hlavou mířil nad břevno hostující svatyně.

Co se nepovedlo před pauzou, vyšlo ihned po restartu. Schuster vystihl špatnou rozehrávku Reichela a následně z 25 metrů zvýšil na 2:0! Davari nemohl reagovat, neboť došlo ještě k teči Bičakčiče. Nyní teprve začali hosté více útočit, ovšem k ohrožení branky to tak jako tak z jejich strany nevedlo. Pouze ze standardky branku nenašel Kruppke. Naopak rozhodnout mohli postupně Klaus, Mehmedi a Schmid, ovšem ani jeden z nich mičudu do prostoru branky nedostal! Postupem času se die Löwen ujali kormidla hry, ale Bičakčić hlavou na skvělého Baumanna nevyzrál!

Zanedlouho se však musel opět činit i strážce hostující branky, který během dvou minut likvidoval šance Schmida a Gintera. Alespoň čestný úspěch mohl zaznamenat Nielsen, který měl hned dvě velmi nadějné příležitosti, avšak na Baumanna hledal kýžený recept marně.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jeden z klučovych zapasov pre Braunschweig, ak ho nezvladnu tak zostupia

Reagovat
smazaný uživatel

...možno to ešte nebude take iste pretože aj zvyšne zachranujuce tymi maju tiež celkom ťažky los, no bude to ešte zaujmave

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele