15. kolo
07.12.2013 15:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Hamburger SV - FC Augsburg 0:1

Souboj dvou sousedů v tabulce vyzněl lépe pro Augsburg, který si z Hamburku odvezl nejtěsnější možnou výhru. Autorem jedné branky se stal Raul Bobadilla.

Argentinský útočník měl zdravotní problémy a v sobotu nastoupil ke svému teprve čtvrtému letošnímu bundesligovému startu. K premiérové trefě sezony neměl daleko již ve 14. minutě, proti jeho střele ale v tomto případě ještě stačil zakročit Adler.

Klíčový moment utkání přišel o čtyři minuty později. Hosté podnikli rychlý protiútok po pravé straně, Altintop poslal přízemní přihrávku do vápna, kde Werner lehce usměrnil míč na Bobadillu a ten jej uklidil přesně k tyči - 0:1.

V domácí sestavě se nakonec neobjevil Rafael Van der Vaart a na ofenzivní hře HSV to bylo hodně znát. I nadále pak hrozili hosté a velkou šancí na zvýšení náskoku ještě v první půli pohrdl Altintop.

Druhá půle se pak změnila na souboje domácího brankáře Adlera s hostujícím Wernerem. Z jejich první konfrontace vyšel vítězně první jmenovaný, ve druhém případě pak Adlerovi pomohlo i štěstí - Werner trefil břevno.

Hamburk se v útoku trápil, nedokázal svého soupeře dostat pod tlak a nepřipravoval si ani šance. Domácí hráče z trávníku vyprovodil pískot, porážka 0:1 je první po třech soutěžních zápasech a znamená další komplikaci v případném boji o evropské poháry.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
HSV1887

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Bobadilla se vrátil do Bundesligy?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele