17. kolo
20.12.2013 20:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Eintracht převahu nevyužil a rozešel se s Augsburgem remízou

Nepříliš zajímavý fotbal byl k nahlédnutí při pohledu na trávník Commerzbank Areny, kde se sice Augsburg po půlhodině hry z ničeho nic ujal vedení, ale Frankfurt manko vzápětí dotáhl a posléze už další branka nepadla.

Obě strany podle očekávání vsadily na vítězné sestavy (výjimku tvořil distancovaný Russ, kterého nahradil Rode) z posledních zápasů, ovšem na hře samotné se tento efekt neprojevil a k vidění bylo až příliš mnoho nepřesností. První zajímavá možnost tak na sebe nechala čekat více než třicet minut, následně se ostrým pokusem uvedl Hahn, ale branku o fous minul.

Zanedlouho se však skóre přece jen měnilo: Verhaegh poslal do šestnáctky vysoký míč, jež sice nezasáhl Werner, který byl tak jako tak v ofsajdu, ovšem Bobadilla už se z bezprostřední blízkosti nemýlil - 0:1! Srovnáno mohlo být po efektní, ale hlavně efektivní patičce Fluma na Rosenthala, který následně oslovil rozběhnutého Joselua, Hitz však jeho pokus vytěsnil!

Eintracht těsně před pauzou svého protivníka opětovně zatlačil před vápno, další velkou možnost měl hlavičkující Schröck, pozorný strážce augsburské branky si ale dokázal poradit! Joselu však záhy posunul míč k Rosenthalovi, který z bezprostřední blízkosti srovnal na 1:1.

Ve stejném duchu se pokračovalo i po změně stran. Orli diktovali tempo hry, ovšem nebezpečných příležitostí bychom se jen těžko dočkali. To se nezměnilo ani s příchodem uzdraveného kapitána Alexandera Meiera, kterého podle očekávání poslal Armin Veh do boje krátce po hodině hry, ovšem také urostlý kanonýr se do šancí nedostával. Pět minut před závěrečným hvizdem měl obrovskou možnost střídající Milik, nadvakrát však na Trappa recept nenašel a potřetí byl na místě připravený Zambrano! Domácí se poté jen marně dožadovali pokutového kopu...

Autor: Jiří Vojík

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

doufám alepoň v 3:2, jedééém

Reagovat
vanGomm

Tip 1.Frankfurt stále čeká na první domácí výhru,že by se mu to konečně povedlo?

Reagovat
smazaný uživatel

0 2:2

Reagovat
hradec

Eintracht Frankfurt 1:2 FC Augsburg

Reagovat
smazaný uživatel

tusim ze to bude bud remka nebo tesne to Augsburg ukope , tip 1:!

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

já bych řekl dneska výhra domácích o jeden gol co myslíte je to reálné viděl sem minulý týden hrát Frankfurt v Leverkusenu a jeho výkon se mi libíil

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehrál Kadlec?

Reagovat
smazaný uživatel

No tak tohle by mě docela zajímalo, jesli ten první gól měl platit. Podle mě hráč v ofsajdu sice míčem nehrál ale výrazně ovlivnil hru gólmana....co na to říkáte? Tyhle situace už mi dlouho vrtají hlavou a některý rozhodčí to pouští někdo to píská, tak nevím co je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle byl třeba jasnej ofsajd, kterej se měl pískat...

Reagovat
smazaný uživatel

No taky si myslím.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele