30. kolo
13.04.2014 15:30 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

Sascha Lewandowski zažil vítězný návrat na lavičku Werkself

Hodně špatné období prožívá Hertha BSC, která nezvládla utkání na půdě Leverkusenu a na plný bodový zisk už čeká celých osm zápasů! Naproti tomu Farmaceutici konečně zabrali a vrací se na čtvrtou příčku.

Z devadesátiminutové časové dotace uběhlo sotva čtyřicet vteřin, když Donati nacentroval do šestnáctky a Kießling hlavou otevřel skóre - 1:0! Lepší začátek si farmaceutický tým snad ani přát nemohl. Krátce nato mohl přidat pojistku Castro, ovšem z ideální střelecké pozice vymezený prostor trestuhodně minul! Hertha bylo takovýmto úvodem očividně zaskočená.

Navíc z dálky natáhl Boenisch a jeho projektil zacílil do spojnice břevna a tyče! Vzápětí natáhl Ben Hatira, ovšem také jeho střela se opřela pouze do břevna svatyně Bayeru! O zajímavé momenty nebyla nouze. To jen potvrdil Son, který oslovil Brandta, jenž neváhal a povedenou ranou ke vzdálenější tyči zvýšil na 2:0. Jinak ale bylo na obou stranách k vidění až moc chyb, které oběma stranám bránily ve větším rozletu. Ve 38. minutě však Cigerci posadil mičudu z volného přímého kopu na hlavu Wagnera, jenž na hrotu nahradil Ramose, který snížil na 2:1.

Druhé dějství už tolik vzruchu nenabídlo. Šance Cana se Sonem výraznějším ohrožením Krafta neskončily, zatímco na opačné straně neuspěl Allagui. Možná už definitivní pojistku mohl mít na svědomí Wagner, který dezorientovaný zacílil na vlastní branku, ale van den Bergh na brankové čáře neštěstí pro Starou dámu odvrátil! Ve zbývajícím čase měl Bayer utkání ve své moci, hned dvakrát se u rozhodčího Stieflera dožadoval penalty, avšak prosby vyslyšeny nebyly.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
johnn

Musite vyhrat inak ste v prdeli 3:1

Reagovat
hradec

Bayer Leverkusen 2:0 Hertha BSC

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele