32. kolo
26.04.2014 15:30 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Norimberk odjíždí s Mainzu bez bodu a zůstává předposlední

Nezáviděníhodnou úlohu bude mít ve dvou zbývajících utkáních "der Club", který po porážce na hřišti Coface Areny zůstává těsně nad chvostem a na patnáctý Stuttgart už ztrácí propastných šest bodíků.

Franský celek začal pod vedením Rogera Prinzena aktivně, ovšem k ohrožení domácí svatyně se nedostal a zajímavé akce dlouho nebyly k vidění ani na opačné straně. Jako první tak zahrozil až ve 21. minutě Choupo-Moting, avšak Pinola byl na místě a z nadějně vyhlížející akce tak nic nebezpečného nevzešlo. Z ničeho nic pak udeřilo: Geis ze standardky posadil mičudu na hlavu maličkého Okazakiho, jenž netradičně hlavou překonal Schäfera - 1:0!

Pojistku mohli záhy přidat Soto a Moritz, ani jeden z nich však neuspěl. Falcký tým to však příliš mrzet nemuselo. Ještě do přestávky se odražený míč dostal k Moritzovi, jenž neváhal a z hranice šestnáctky poslal balón na místo určení - 2:0. Der Club byl tou dobou doslova "na kolenou".

Ani po obrátce se rozložení sil na trávníku nezměnilo a Mainz si pohodlně kráčel pro další tři body. To se pochopitelně vládci norimberské lavičky nelíbilo a během relativně krátké doby poslal do akce tři nové tváře, ani to však FCN nepomohlo. Naopak mohl definitivně rozhodnout Malli, ovšem pozorný Schäfer byl nachystaný! Závěrečná desetiminutovka, také díky polevení domácí ekipy, patřila Norimberku, avšak Drmić na Kariuse recept nenašel a neuspěl ani Frantz.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Prý Okazaki netradičně hlavou, pane sledujete vůbec fotbal a nebo jste tzv rádoby expert? Shinji není sice moc vysoký asi 175 ale platí za výborného hlavičkáře a branek dal hlavou opravdu hodně. Takže jaký pak netradičně, ale proč se rozčiluju.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele