7. kolo
07.10.2012 17:30 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Leverkusen si nakonec z Mercedes-Benz Areny odváží cenný bod

Čekání na domácí vítězství ve Stuttgartu pokračuje, tentokráte se Švábi rozešli s Bayerem bez branek a nadále zůstávají těsně nad ohroženým pásmem. Bayer naproti tomu boduje již počtvrté v řadě a srří se na šestí příčce.

Oba celky udělaly oproti vystoupením v Evropské lize shodně po pěti změnách, avšak i přesto jsme byli svědky razantního nástupu. Hrálo se především po stranách a do pokutových území létal jeden centr za druhým, kýžené využití ovšem nepřicházelo. Stalo se tak až ve třinácté minutě, kdy Ulreich vyrazil Bellarabiho centr přesně k nohám Kießlinga a ten už proti svému oblíbenému soupeři nezaváhal - 0:1.

Ten samý hráč mohl hned nato přidat druhou trefu, avšak tentokráte neuspěl a stroj se rázem začal ubírat opačným směrem. Rolfes potom ve vápně zastavil Traorého a sudí Perl nezaváhal ani na okamžik - pokutový kop! Balón si vzal do správy Ibišević a střelou doprostřed branky srovnal na 1:1. Deset minut před odchodem do kabin rozehrál standardku Castro, jeho střelu však jistil bezchybný Ulreich.

Po změně stran na hřiště nastoupil mnohem lépe Bayer. Rovnou třikrát nebezpečně natáhl Bellarabi, pálil také Kießling, ovšem neúspěšně, rána Castra pak byla pro změnu zablokovaná Mazou. Jak vytěžit z minima maximum tak Werkself ukázali domácí: Holzhauser po dobré individuální práci oslovil Ibiševiče a bosenský reprezentant ani pro tentokrát z bezprostřední blízkosti nezaváhal a zaznamenal již svůj třetí zásah ve dvou zápasech - 2:1. Zanedlouho však rozehrál Kadlec standardku, Ulreich zůstal přilepený na čáře a Kießling pro změnu hlavou vyrovnal na 2:2.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:4

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele