6. kolo
29.09.2012 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Nevýrazné představení v Sinsheimu žádnou branku nepřineslo

Navázat na předchozí dva povedené zápasy s Hannoverem a Stuttgartem se Hoffenheimu nepodařilo a proti vysoce pasivnímu Augsburgu se koncernový celek nedokázal prosadit. FCA tak zůstává se dvěma body na chvostu.

Bavorský celek přijížděl do Rhein-Neckar Areny s pouhopouhým bodem na kontě, díky čemuž se od úvodního hvizdu "zakopal" před vlastním pokutovým územím a pouze vyčkával na chybu soupeře. Ta však nepřicházela, avšak ruku v ruce s ní se svěřenci Markuse Babbela nedokázali prosadit před dvě pružné linie Augsburgu. Když už se to Vollandovi po čtvrthodině hry podařilo, narazil na blok Klavana, Usami pak z dálky branku nenašel. Před pauzou natáhl ještě Roberto Firmino, trefil však jen svého spoluhráče Joselua.

Také po změně stran se pokračovalo ve stejném duchu. Tento stav vydržel dalších patnáct minut, než se oba kormidelníci rozhodli pro oživení nevalné podívané: Petrželu přišel nahradit uzdravený Musona, zatímco na opačné straně se místo dvojice Volland - Roberto Firmino představily na trávníku zkušenosti Sejada Salihoviče a Erena Derdiyoka. Zlepšení se dostavilo, mělo však pouze krátký účinek.

Vrchol zmaru nastal sedm minut před koncem, kdy střídající Salihović ostrým a především zbytečným zákrokem "sestřelil" Wernera, který byl záhy ošetřován, bosenský středopolař si však během té doby od sudího Schmidta zblízka prohlédl červený kartónek a musel předčasně ze hřiště! "Přídavek" ukázal hlavičku Joselua, se kterou si bez větší námahy poradil Amsif a Johnson pálil nepřesně.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

no neviem ci sa daju do pohody po tej autonehode, davam x a prajem rychle uzdravenie pre Vukcevica.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele