5. kolo
25.09.2012 20:00 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Düsseldorf vyhrál ve Fürthu a doposud ještě neinkasoval

Povedený vstup do nové sezóny Düsseldorf potvrdil na hřišti Fürthu, který tak na svého dřívějšího parťáka z druhé nejvyšší soutěže ztrácí již pět bodů. F95 po svém nástupu do bundesligy ještě nedostala ani gól!

Ani nováčkovský souboj Fortunu nerozparádil, neboť ta se opět soustředila výhradně na zavřená zadní vrátka a klidně nechala dirigentskou taktovku v domácích rukou. SpVgg mělo více ze hry, avšak paradoxně mohlo udeřit na druhé straně Ilsö však neuspěl a o nic lépe si nevedl ve čtrnácté minutě ani Schahin. Větší zápal jevící hosté se nakonec ve dvacáté šesté minutě dočkali zasloužené branky: Sararerovu ztrátu využil ve svůj prospěch van den Bergh, jenž přesným centrem našel hlavu Finka, jenž si poradil naprosto bezchybně - 0:1.

Fürth působil chvílemi až odevzdaným dojmem a hrozil výhradně jen střelami ze střední a delší vzdálenosti - jednu takovou si nachystal Edu - branku však vysoko přestřelil. Po půlhodině hry navíc přišel další trest: Kruseho pobídku skvělým čtením hry dopravil za brankovou čáru, do této chvíle, takřka nenastupující Ilsö - 0:2.

Michael Büskens reagoval hned dvěma změnami - Edgar Prib a Baba Rahman nahradili Thanose Petsose a Heinricha Schmidtgala. Tyto rošády zpočátku přinášely své ovoce, přesto musel Greuther orodovat za to, aby "přežil" šanci Kruseho. Jedinou pořádnou možností Bavorů se tak stala v 56. minutě hlavička dezorientovaného Malezase, Giefer však byl na místě. Hostům přidělával potíže hlavně a především nesmírně aktivní Prib, který měl sám hned několik nadějných možností, přesto podobně jako o chvíli později Azemi neuspěl.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Dusseldorf je bez porazky a tak to i zustane 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele