11. kolo
10.11.2012 15:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Fortuna Düsseldorf - TSG Hoffenheim 1:1

Fotbalisté Düsseldorfu dokázali prolomit šňůru čtyř prohraných zápasů, ovšem v domácím prostředí vyhrát nedokázali a konkurenčním Hoffenheimem uhráli pouze bod. Hosté naopak potvrdili, že na hůře postavené celky Bundesligy se jim nedaří a většinou uhrají proto bod. Düsseldorf má na kontě jedenáct bodů po jedenácti zápasech a je na čtrnáctém místě, Hoffenheim spadl s dvanácti body na třinácté místo.

Domácí se přitom rychle dostali na koně a hned v úvodu šli do vedení, avšak soupeř dokázal ještě do poločasu srovnat. V druhém poločasu bylo k vidění o trochu více zajímavých momentů, téměř celý poločas navíc hosté hráli v oslabení po vyloučení Marvina Comppera. Domácí se ale do mnoha vyložených příležitostí nedostali a k tomu na předvedené hře nebylo znát, že mají početní výhodu, spíše hosté si dokonce vytvořili mírný tlak.

Domácí se dostali ve 4. minutě do vedení a v podstatě to byla jejich jediná vážnější možnost v průběhu celého utkání. Po centru zprava si na míč naběhl Robbie Kruse a po hrubce gólmana Wieseho, který neodhadl výsku míče pohodlně otevřel skóre zápasu. V dalším průběhu se ani jeden celek nemohl dostat do pokutového území a v 39. minutě v podstatě skončila druhá vážnější akce utkání poslední brankou.

Po centru z pravé strany oklamal Joselu protihráče svým pohybem a poté hlavou poslal načechraný míč přímo k tyči - 1:1. Po změně stran ale hosté utrpěli velkou ránu. Compper totiž nejprve uviděl ve 47. minutě žlutou kartu a o čtyři minuty později po dalším neopatrném skluzu uviděl druhou žlutou a zároveň tak červenou. Düsseldorf ale nebyl lepší a po hodině hry naopak zahrozil Hoffenheim.

Po krásné narážečce Firmina vystřelil z hranice vápna znovu aktivní Joselu a tentokráte minul levou tyč o pár decimetrů. Fortuna se nadále v útoku trápila a mohla být nakonec ráda, že udržela alespoň remízu. Deset minut před koncem totiž po skákavém centru získal zčista jasna míč Fabian Johnson, jenže překvapen touto nabídkou poslal míč těsně mimo. Oba celky až do konce zodpovědně bránily a rozdělily se proto po bodu.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele