8. kolo
20.10.2012 15:30 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Oboustranná norma naplněna: Eintracht přestřílel Hannover

Zaváhání v Borussia-Parku je po dnešním výsledku snad už z pohledu Frankfurtu definitivně zapomenuto, postarala se o to výhra nad H96, díky níž si sebevědomý nováček udržuje doma veskrze pozitivní bilanci!

Utkání slibovalo mimořádně ofenzivní podívanou a tato skutečnost se začala naplňovat hned od prvního zadutí do píšťalky. Ya Konan na jedné a Meier na druhé straně však neuspěli, natěšení fanoušci ale přesto nemuseli dlouho zoufat: Oczipkův centr prodloužil Rode na Matmoura a alžírský reprezentant se ukázal jako spolehlivá náhrada za nemocného Occéana, když hlavou pohodlně zavěsil - 1:0.

Domácí rázem rozvinuli svoji obávanou útočnou smršť, načež 96ky neměly pořádnou odpověď, druhá branka tím pádem doslova visela ve vzduchu. Eintracht se dočkal po čtvrthodině hry: Oczipka byl opět u začátku celé akce, kulatý nesmysl se pak přes Inuie a Aignera dostal k Jungovi, který tvrdou ranou nechytatelně zvýšil na 2:0. Tento moment však domácí "ukolébal" a skvěle takticky připravení svěřenci Mirka Slomky nabízené šance pochopitelně rádi využili. Pinto, Ya Konan a Eggimann sice ještě neuspěli, po akci Stindla však ve 43. minutě snížil Abdellaoue - 2:1.

Po obrátce to vypadalo na pokračování herního obrazu z konce prvního dějství, to však platilo jen pro volný přímý kop Husztiho, jinak se dirigentské taktovky opětovně chopili Orli. Aktivní Matmour pokoušel štěstí zpoza vápna, Zielera však na švestkách nenachytal, po další akci bývalého hráče Freiburgu mohl rozhodnout Aigner, tomu však byl pro změnu pískán ofsajd. Trestat mohl Ya Konan, ani tentokrát však na domácího brankáře recept nenašel! Definitivně jasno bylo osm minut před koncem, kdy střídající Celozzi oslovil Meiera, jenž hlavou zakončil na 3:1.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:4

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele