27. kolo
24.03.2012 15:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

FCA remizoval v Brémách a pokračuje v cestě za záchrannou

Werder nedokázal navázat na poslední domácí vystoupení s Hannoverem, proti Augsburgu se sice po změně stran dočkal kýžené vedoucí branky, na místo pojistky ale domácí zvolili uspávací taktiku, jež v poslední minutě potrestal Verhaegh.

Brémy chtěly co nejdříve zapomenout na porážku z Westfalenstadionu, to se jim ovšem proti sebevědomému bavorskému nováčkovi dařilo pramálo...naopak hosté měli v prvních chvílích jednoznačně herně navrch. Aktivní byl zejména Koo, po jehož akci mohl hned střílet Ndjeng, zakončení si však našlo pouze boční síť Mielitzovy branky. Na druhé straně zkoušel pohnout se spoluhráči příkladný kapitán Fritz, jeho ránu ale pro změnu zpacifikoval Jentzsch. Byli to však nekončíce se zlepšující hosté, kdo mohl otevřít skóre: Hain předvedl pěknou individuální akci, něčemu podobnému ale skvělý Mielitz.

Největší příležitost brémského klubu na sebe nenechala dlouho čekat, konkrétně do 35. minuty, skvělou individuální akci předvedl Koo, jež se rázem ocitl tváří v tvář před Mielitzem, střelu však zlikvidoval za minutu dvanáct na brankové čáře stojící Ignjovski. Těsně před odchodem na pauzu střílel ještě aktivní Ndjeng, ani napodruhé ale nedokázal zamířit mezi tři tyče!

Po změně stran to byl ale výhradně Werder, kdo si vytvářel jenu střeleckou příležitost za druhou: postupně se v zakončení ocitl hned dvakrát mladíček Füllkrug, Ignjovski, Rosenberg a Trybull, ani jednomu z nich však nebylo přáno. Štěstí si nakonec našlo po hodině hry prvně jmenovaného, na jehož pohyb nikdo pořádně nereagoval, a tak nadějný útočník napřáhl a tvrdou přízemní střelou k pravé tyči uklidil balón do sítě - 1:0.

Ovšem sebevědomím v posledních utkáních překypující hosté se rozhodně nevzdávali a dál drželi nastavený trend...kýžené ovoce to mohlo přinést v 72. minutě: Mielitz se nedokázal pohodnout se Sokratisem, čehož málem využil čerstvý Mölders, náhradní brankář Brém, ale nakonec celou akci duchapřítomně zachránil a držel tak pro svůj tým cenný výsledek. Zdržovací taktika se ale nakonec zelenobílým nevyplatila, zvyšující tlak FCA dokázal přetavit ve vyrovnání, po centru Kooa střílející Verhaegh - 1:1.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele