4. kolo
27.08.2011 15:30 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

TSG Hoffenheim - Werder Brémy 1:2

V Sinsheimu se nakonec po brance střídajícího Rosenberga z 83. minuty radovali hráči Werderu, kteří si tak na své konto připisují další tři doby, celkově jich pak mají devět a spolu s Bayernem se tak drží v čele tabulky.

Domácí začali ihned od úvodu pěkně zostra. Neuběhla ani minuta hry, po spolupráci Braafheida s Obasim se míč dostal až na zadní tyč k Firminovi, ten ovšem nedokázal z vyložené šance přesně zacílit. Braafheid byl v roli levého křídla i o chvíli později, ale tentokrát celou akci zastavil včasným zákrokem Wiese. Celek z Kraichgau byl v začátku jasně lepší, Werder se v první desetiminutovce sotva dostal za půlicí čáru.

První nebezpečné varování ze strany svěřenců Thomase Schaafa pak přišlo ve dvanácté minutě. Po spolupráci Marina s Arnaurovičem pálil z bezprostřední blízkosti těsně vedle Pizarro. V dalším průběhu se k hlavičce po rohovém kopu protlačil Wolf, Starkeho ale z klidu nevyvedl. To samé se pak dá říct i na druhé straně při zakončení Becka. Další možnost měl po rohu Marina aktivní Pizarro, ale ani on nedokázal zamířit mezi tři tyče.

Ve třicáté sedmé minutě pak našel Beck přesným pasem v pokutovém území Firmina, jenž tentokrát nezaváhal a poslal domácí do vedení - 1:0. Vzápětí však bylo srovnáno. Schmitzův centr podskočil Compper, Starke zároveň rychle vystartoval z branky a umožnil tak Arnautovičovi pohodlně skórovat - 1:1. V závěru prvního dějství ještě pálil z velké vzdálenosti Marin, jeho rána si však cestu do prostoru ohraničeného třemi tyčemi nenašla.

I po obrátce byli na začátku aktivnější hráči TSG. Babel přihrál Obasimu, jenž vyslal z 18 metrů parádní střelu mířící do pravého horního rohu hostující svatyně, Wiese se však nenechal zahanbit a předvedl parádní reflexivní zákrok, čímž uchránil svůj tým od nejhoršího. V další příležitosti se ocitl Firmino, ale tentokrát příliš váhal a nenavázal tak na svou trefu z první půle.

Po hodině hry se po další spolupráce Schmitze s Arnautovičem dostal do zakončení opět Pizarro, ani tentokrát ale nedokázal zamířit mezi tři tyče. Vzápětí pálil na druhé straně z dálky Johnson, ani on však nedovedl zacílit přesně. V 72. minutě pak napřáhl z 25 metrů Salihović, jenž v úvodních třech kolech skóroval hned třikrát, ale tentokrát branku o chlup minul.

A když už se zdálo, že se oba celky rozejdou smírně, tak hosté z ničeho nic udeřili. Pizarro si pohrál s domácí obranou, následně pak našel v pokutovém území střídajícího Rosenberga, jenž si poradil s bránicím Vorsahem a zajistil tak Werderu další tři body - 1:2. V nastaveném čase pak mohl přidat pojistku další střídající hráč Ekici, Starke si však s jeho střelou poradil.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:2 / 3:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

jooo Bremy

Reagovat
smazaný uživatel

wir sind zuruck!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně Brémy,s takovými výsledky vám věřím i na LM!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele