26. kolo
16.03.2012 20:30 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

TSG Hoffenheim - VfB Stuttgart 1:2

Hoffenheim si chtěl po minulém debaklu s Bayernem spravit náladu, jenže ani dnes si nevedl zrovna nejlépe. Především kvůli mizernému prvnímu poločasu musel nakonec proti Stuttgartu skousnout porážku 1:2.

Vstup do zápasu vyšel hostujícím fotbalistům nadmíru dobře. V páté minutě sice ještě Starke dokázal dalekonosnou ránu Kuzmanoviće zlikvidovat, o malou chvíli později už ale tolik štěstí neměl. Ibišević dostal výbornou přihrávku od Boulahrouze, ve vápně si pohrál s obránci a bez problémů poslal míč do brány svého bývalého celku.

Vedení Stuttgartu mohl zanedlouho navýšit Boulahrouz, který po centru z levé strany zůstal ve středu pokutového území úplně nehlídán, se svou hlavičkou ale na Starkeho nevyzrál. Ve 23. minutě přišel jeden z mála světlých okamžiků Hoffenheimu. Po rohovém kopu se dostal k zakončení na přední tyči stojící Babel, ovšem nemířil přesně. Těsně před přestávkou nakonec podruhé v utkání udeřil Stuttgart. Boulahrouz vyslal do domácí šestnáctky přesný centr, toho využil Vedad Ibišević, který hlavou nedal Starkemu žádnou šanci.

Po změně stran zakončoval nebezpečně jako první hostující Zdravko Kuzmanović, jenže z hranice vápna branku přestřelil. Následně naopak zahrozil Mlapa, proti jehož střele zblízka musel Ulreich vytáhnout pohotový zákrok. Celou situaci ale zvládl, a tak se skóre neměnilo ani tentokrát.

Hned vzápětí dal o sobě znovu vědět Stuttgart. Mezi obránci se výborně prosmýkl Julian Schieber, ovšem na překonání Starkeho recept nenašel. Hoffenheim dělal vše pro to, aby utkání ještě zdramatizoval, a v 74. minutě dostal výbornou příležitost. Po faulu Mazy zahrával Sejad Salihović pokutový kop, který s velkým přehledem proměnil. Domácí fotbalisty snížení pochopitelně výrazně povzbudilo, jenže na vytoužené vyrovnání už nedosáhli a museli skousnout další nepříjemnou porážkou.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

nekaz partu voe

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele