21. kolo
12.02.2012 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Nápověda nepřišla. FCA se rozešel smírně i s Norimberkem

Utkání "o šest bodů" nakonec vítěze nepoznalo, jak domácí Augsburg, tak i Norimberk jsou nadále v bezprostředním ohrožení. Dirigentská taktovka se hned několikrát prostřídala, branky však, jako by zůstaly zakleté, což jen upozornilo na problémy obou celků v ofenzivě.

Na promrzlém trávníku se nehrál podle očekávání nikterak pohledný fotbal, i vzhledem k podmínkám byl z obou stran k vidění spíše boj, mnoho soubojů a nakopávaných balónů, jež měly pramalou naději na úspěch. Domácí sice byli po celých pětačtyřicet minut aktivnější, měli územní převahu, do šancí se však dostávali poskrovnu. Za zmínku tak stojí jen průniky Wernera, jenž měl také na svědomí největší možnost, ale křižnou ranou nedokázal zacílit mezi tři tyče. Ten samý hráč pak vyslal ke zteči Hosogaie, tomu se ovšem vrhnul do střely Simons.

Dieter Hecking chtěl herní projev svých oveček oživit, a tak už o pauze stáhl ze hry Tomáše Pekharta, místo něhož se na trávník podíval Jens Hegeler. Bývalý hráč FCA se postavil do středové linie, na hrot se pak vysunul Bunjaku. Ani to však výraznou změnu v obrazu hry nepřineslo a dál se hrálo vyloženě v uspávacím tempu.

To se změnilo až v posledních dvaceti minutách, kdy hostující hru výrazně pozvedl příchod Essweina, který se ihned dostal za obranu, v tísni ovšem mířil těsně vedle levé tyče Jentzschovy brány. To, jako by norimberské pořádně nakoplo, najednou jich bylo plné hřiště: Chandler se pokoušel napodobit, a ne vůbec špatně typickou "Robbenovku", Jentzsch byl ale u zadní tyče včas. Hned vzápětí se do akce dostal opět Esswein, ovšem i tentokráte byl u balónu jako první strážce augsburgské svatyně, jenž se nakonec mohl stát opěvovaným hrdinou, Koo ale na druhé straně svou ránu opřel s pomocí Schäfera jen do břevna.

Autor: Jiří Vojík

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0-3

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 (Molders - Pekhart)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele