21. kolo
11.02.2012 15:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Mainz opět boduje, tentokráte si zapisuje bod s Hannoverem

Mohamed Zidan po svém příchodu do Mainzu navazuje na své předchozí výkony a svou druhou brankou zařídil alespoň remízu proti Hannoveru. Domácí sice dlouho vedli, nakonec ovšem byli potrestáni v poslední minutě, kdy srovnal Sobiech.

Oba týmy začaly hodně útočně, což se pochopitelně hned záhy projevilo. Již ve čtvrté minutě měl příležitost Abdellaoue, na poslední chvíli ale zakročil Wetklo. To svěřencům Thomase Tuchela asi dodalo tolik potřebný klid, vzápětí totiž z ničeho nic udeřilo na opačné straně. Polanski našel na hranici vápna Zidana, a ten přízemní ranou k tyči nedal Zielerovi šanci - 1:0. Očekávaný klid ovšem ani teď u Mainzu nenastal, naopak. Šance na srovnání měli Diouf, Rausch, Stindl a hned dvakrát Abdellaoue, skóre se však pořád neměnilo.

Největší možnost měl ve 36. minutě Schlaudraff, tentokráte se však opět vyznamenal parádním zákrokem Wetklo. Falcký celek zahrozil až těsně před odchodem do kabin, ale Choupo-Moting nemohl pokračovat, stál totiž v ofsajdu.

I po změně stran se začalo s velkou vervou. Po Zidanově pasu měl příležitost Bungert, jeho střelu ovšem vyrazil na brankové čáře stojící Cherundolo. 96ky měly postupem času opět více ze hry, na srovnání myslel Stindl, proti byl ale kdo jiný, než Wetklo. Následnou střelu Abdellaoueho zastavil Zabavnik. Definitivní rozhřešení mohl přidat Zidan, neméně povedený zákrok ale ukázal Zieler. Ten dokázal udělat přítrž i Choupo-Motingovi a minutu před koncem se mohl oprávněně radovat. Po Panderově pasu sice neuspěl Haggui, ale balón protlačil do branky střídající Sobiech a konečně tak překonal Wetkla - 1:1.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0 nebo 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

X

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele