16. kolo
10.12.2011 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FSV Mainz 05 - Hamburger SV 0:0

Hamburk ani v sedmém utkání pod Thorstenem Finkem neprohrál, byť v Mainzu od toho nebyl daleko.

Úvodní šance utkání vznikly po chybách v obou obranách. Nejprve v šestnácté minutě nepochopitelně domácí stoper Svensson trefil Jansena, který díky tomu mohl postupovat sám na Wetkla, jenomže poskytnuté naděje nedokázal využít a domácí brankář míč vyrazil na roh.

I Mainz se tedy do své první nadějné příležitosti dostal díky soupeři. Ve 32. minutě Bruma si naskočil na míč, avšak jej netrefil a na branku mohl sám uhánět Caligiuri, tváří v tvář Drobnému však zamířil vedle. Domácí ve své aktivitě pokračovali a do vedení se mohli dostat i dvě minuty po Caligiuriho selhání - Malliho však po kombinaci s Pospěchem vychytal Drobný.

Aktivita M05 vzrostla a začínal tak pro Drobného branku být čím dál větší hrozbou. Ve 42. minutě Ivanschitz z levé strany těsně minul, z následného protiútoku však mohl udeřit Hamburk, jenomže Jansen střelou pod břevno opět Wetkla nenachytal. I díky oběma brankářům tak diváci v Coface Areně v první půli gól neviděli.

V prvních dvaceti minutách druhé půle však jakoby z obou týmů elán vyprchl. Fotbal se šancemi se znovu začal hrát až v závěru utkání. Nejprve se Wetklo vyznamenal proti Petrićově skvěle kopnutému volnému kopu, pak zase ve vyložené šanci z malého vápna přestřelil Choupo-Moting.

A když ani po krásné akci z 88. minuty a zakončení Choupo-Motinga gól nepadl, souboj dvou zřejmě největších zklamání letošní sezóny skončil bezbrankovou remízou.

Autor: Daniel Polách / onlajny.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele