22. kolo
12.02.2011 15:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

VfL Wolfsburg - Hamburger SV 0:1

Wolfsburg nastoupil do prvního utkání pod novým koučem Pierre Littbarskim a v jeho trenérské premiéře jej zklamal. O porážce týmu mistra světa z roku 1990 rozhodl z penalty Mladen Petrič.

Oba týmy vstoupily do utkání v obrovském tempu, z čehož pramenily i dvě úvodní šance - nejprve ve třinácté minutě poslal svůj první varovný výstřel Tuncay, na nějž o pět minut později navázal Jansen.

Otěže utkání do svých rukou potom převzali hosté, nicméně ve většině případů mířili vysoko nad nebo příliš vedle. Až do 32. minuty, kdy Kjaer obdržel svou pátou žlutou kartu v sezóně a do zápasu ve Freiburgu tak nezasáhne. Pro dánského stopera bylo zklamání to větší, že sudí Marco Fritz nařídil pokutový kop. K němu si stoupl sám postižený Mladen Petrič a ačkoliv domácí gólman Benaglio vystihl směr jeho rány, chorvatský útočník jediným gólem rozhodl o osudu celého utkání.

Domácí se samozřejmě ihned snažili o odpověď, ale ta nepřicházela. Do nadějných příležitostí se dostal hned třikrát Grafite, ale v každé pohořel.

Podobně se zápas vyvíjel i ve druhém poločase. Dvě nové akvizice Helmes a Tuncay ale v krátkém časovém sledu za sebou dvakrát zahodili své šance. Branku VfL pak ještě jednou ohrozil van Nisterlooy, ale ani on už konečný stav utkání nezměnil.

Autor: Daniel Polách / kicker.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
Tomtaf

1:8

Reagovat
smazaný uživatel

To byl odvážný tip, ale vítězství máte ! No ten Litti s tím Diegem asi nezabodoval ! A to se říká, že nový koště ........... !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele