15. kolo
04.12.2010 15:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

SC Freiburg - Hamburger SV 1:0

Freiburg si díky brzkému gólu Cissého zajistil pátou domácí výhru v sezoně a setrvání v klidných vodách horní poloviny tabulky. To Hamburk dnes počtvrté v sezoně prohrál venku a přidal se do dlouhého zástupu týmu s velkými ambicemi, které se propadají tabulkou níž a níž.

Již ve třetí minutě mohl Bádenský stadion ve Freiburgu poprvé a naposled vypuknout nadšením. Nicu našel v šestnáctce Papisse Cissého, který neměl napoprvé tolik štěstí, nicméně po odrazu od tyče si pohodlně doklouzal ke gólu. Breisgauers byli po gólu lepší, HSV utrpělo mírný šok a kupilo individuální chyby.

Do konce prvního poločasu jakoby pak hosté trmácející se na jih přes celé Německo nedokázali ze sebe strhnout povlak nepříjemného překvapení a Baumanna ohrožovali jen zřídka.

Druhá půle byla už o něčem jiném. Jenomže jak van Nisterlooy po centru Rincona, tak i Guerrero s Eliou po něm nedokázali skvělého Baumanna v domácí brance překonat. Vrcholem zmaru pak bylo nastavených pět za zranění, ve kterých měl gradovat tlak hostí. Místo toho ale domácí soupeře do ničeho nepustili a zaslouženě si z utkání odnesli tři body.

Autor: Daniel Polách / kicker.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0 1 D.Jarolím

Reagovat
smazaný uživatel

VEH at tahne hodne daleko

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele