27. kolo
19.03.2011 15:30 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

SC Freiburg - Bayern Mnichov 1:2

Bayern si díky trefě Franka Ribériho veze dody z Freiburgu a i nadále tak může myslet na přímý postup do Ligy mistrů. Freiburg naopak prohrál již čtvrté utkání v řadě a pozvolně se tak tabulkou propadá.

Domácí vstoupili do utkání aktivněji, ve čtvrté minutě hledal Makiadi v pokutovém území Cissého, Kraft byl ovšem pozorný a míč ukryl do bezpečí. Poté se hra začala přecejen vyrovnávat, v deváté minutě fauloval Barth Müllera, ke standardní situaci z levé strany se postavil Ribéry, přesným centrem našel hlavu Gómeze, který povedenou hlavičkou na zadní tyč překonal brzmocného Baumanna - 0:1.

Odpověď Freiburgu přišla ve 14. minutě, Gustavo v pokutovém území fauloval Makiadiho a sudí Peter Gagelmann nařídil pokutový kop, míč si na značku postavil Cissé, ale Kraft jeho úmysl vystihl a míč vyrazil. O tři minuty později už ale stadion vybuchl nadšením, Bastians centroval do pokutového území, tam si Cissé poradil s Gustavem a z bezprostřední blízkosti překonal Krafta - 1:1.

Domácí byli po vyrovnávací brance v eufórii, ve 22. minutě centroval z pravé strany Makiadi a Cissé na míč v pokutovém území jen těsně nedosáhl. O čtyři minuty později rozehrával Makiadi standardní situaci a jen těsně minul pravou tyč hostující branky. Bayern hrál s míčem na kopačkách, ale žádné výraznější šance si nemohl vypracovat, po půlhodině hry navíc musel ze hřiště odstoupit zraněný Robben, na jehož místo přišel Altintop. Ve 36. minutě nakonec mohl strhnout vedení na stranu domácích Makiadi, ale z šance byl tak překvapený, že nedokázal ze tří metrů vůbec trefit branku.

Po změně stran měl velkou příležitost Gómez, ale po střele Kroose nedokázal míč usměrnit do sítě. V 58. minutě spálil po přihrávce Putsily další obrovskou možnost Makiadi. Po hodině hry přihrál Gómez do strany Altintopovi, ten ale nedokázal prostřelit obranný blok Freiburgu. V 68. minutě si dal málem vlastní gól Pranjić, ale Kraft na poslední chvíli zasáhl a uchránil tak svůj tým od pohromy.

V 70. minutě provedl van Gaal další změnu, místo Müllera poslal na trávník Kloseho, vzápětí přišlo střídání také na druhé straně, Fluma nahradil Reisinger. O sedm minut později měl další příležitost Altintop, ale ani tentokrát nedokázal Baumanna překonat.

Šest minut před koncem mohl rozhodnout Klose, jeho střelu nejprve zpomalil Baumann, míč směřující do branky nakonec odpálil do bezpečí Toprak. V 88. minutě přišla rozhodující akce zápasu, střídající Tymoshchuk přistrčil míč Ribérimu a ten ho z 25 metrů napálil přízemní střelou přesně k pravé tyči - 1:2.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (12)

Přidat komentář
Lahvac-CZ

Vidím to na další zaváhání Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

BAYERN je na dně Musíme uhrát Champions league

Reagovat
Tomtaf

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

V lete Odejit-Van buyten,Contento,Demichelis,Klose,Kraft

Prijit-Lloris,Maxwel,Song,Huntelar,Zé roberto-Titul,Domaci pohar a Semifinale LM

Trener Klopp

Lloris,Lahm,Demichelis,Babstuber,Maxwel,-Shvainstanger,Song,-Robben,Riberi,Gomez,Huntelar

Plus Super lavicka -Butt,Tymoscuk,Prajnic,Kroose,Olic,Zé roberto,Muler,

Zitra ale 1 1

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš taky Alenka z říše divů

Reagovat
smazaný uživatel

kroose = klose+kroos? shvainstanger je asi nějaká nová posila :).

Reagovat
smazaný uživatel

ještě jsi zapomněl na BaBstubera, Riberiho, Tymoscuka, Huntelara a kdybych měl počítat i dvojté L tak Mulera :D Tento týpek má prostě dost

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je i na mě moc To muselo psat nějaká bedna

Reagovat
smazaný uživatel

Shvainstanger?????!!!!!!

Reagovat
Jardman

Demichelis už je dávno pryč ty tetřeve :D... ale půlku hráču cos tam napsal ani neznám ;) takže jdi svá moudra sdělovat někomu jinýmu ;)

Reagovat
smazaný uživatel

vyhra domacích 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

och mam dvojecku ..a uz roben siel dole :/ ..snad daju nejake goliky este..a gustavo nedojebe:)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele