3. kolo
11.09.2010 15:30 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Borussia Dortmund - VfL Wolfsburg 2:0

Steve McClaren neprožívá při svých úvodních utkáních na lavičce wolfsburgských Vlků zrovna radostné chvíle. Jeho svěřenci jej totiž nepotěšili ani v Dortmundu, kde domácí Borussii podlehli 2:0.

Všechno ale mohlo být jinak. Kdyby Edin Džeko v páté minutě potvrdil svou pověst zabijáka ve vápně, utkání by se dost možná vyvíjelo úplně jinak. Místo toho na hřišti existoval prakticky jen jeden tým a to ten domácí. K jeho smůle ale v 17. minutě sudí Deniz Aytekin neodpískal evidentní ruku Barzagliho v pokutovém území.

Borussia si v zápase vypracovala velké kvantum střel, většina jich ale šla nad bránu a tak oba týmy šly do kabin ne bezbrankového stavu.

Ten ale v padesáté minutě změnit Nuri Sahin. Střela tureckého štírka z bezmála pětadvaceti metrů zaplula přesně k pravé tyči Benagliovy branky. Aktivita domácích hráčů pokračovala, ve svých šancích se sice neprosadili jak Barrios tak ani Grosskreutz, ale ani jednoho z nich to nemuselo v 67. minutě mrzet.

Již zmiňovaný Grosskreutz totiž za obranu Wolfsburgu vysunul Japonce Kagawu, který podél vyběhnutého Benaglia umístil míč do brány. Zápas se zdál být rozhodnut, Dortmund i přesto nadále vyvíjel na soupeře tlak. Blízko ke skórování ještě byly Owomoyela s Barriosem, ani jeden už ale vedení svého týmu nenavýšili.

Autor: Daniel Polách / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele