20. kolo
29.01.2010 20:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Hamburger SV - VfL Wolfsburg 1:1

Hamburk měl sice v utkání šancí na tři zápasy dopředu, nicméně Wolfsburg v čele s výborným brankářem Lenzem odolával až do nastavení, kdy alespoň bod přístavnímu týmu zajistil střídající Trochowski.

Přestože měl v úvodu tlak spíše domácí celek, do první šance se dostali hosté. Grafite vybojoval míč u postranní čáry, hodil jej na značku pokutového kopu, kde jej Rozehnalem nedůsledně bráněný Džeko nedokázal umístit do branky a ještě se nepříjemně srazil s domácím brankářem Frankem Rostem.

Hamburk se k akci nadechl až v šestnácté minutě, Petrič vysunul Berga, jenomže ten nedokázal obejít Lenze. Mladý Švéd sehrál důležitou roli i u dalších dvou šancí - nejprve se po centru Jansena dokázal vyšponovat do vzduchu a Lenz zasahoval jen s vypětím všech sil, pak po Aogově rohu zasahoval u tyče přítomný Josue.

Vlci odpověděli až po půlhodině hry, kdy Hasebeho nadějný centr mizernou ranou vedle znehodnotil Džeko. O šance v prvním poločase ale jakoby se starali jen dva muži - na straně hostí právě Džeko, na straně HSV Markus Berg - ten byl opět blízko k brance v 33. minutě, ale po Petričově drzém průniku branku o pár centimetrů minul.

Edin Džeko se ale přece gólu dočkal. Běžela 34. minuta, dlouhý pas se snesl na jeho hruď, bosenský šutér byl nedůsledně bráněn Mathijsenem a otočkou o 180 stupňů s následnou střelou o tyč otevřel skóre utkání. Hamburk si pak nadále vytvářel na svého soupeře znamenitý tlak, jenomže jediný Petrič dokázal pořádně podržet míč a když obrana Wolfsburgu působila konsolidovanějším dojmem než před týdnem, šlo se do kabin za stavu vyhovujícího hostům.

Po návratu ze šaten měl snad svou největší příležitost ke skórování v dresu HSV David Rozehnal, jenomže jeho hlavička po rohovém kopu Aoga skončila pouze na břevně Lenzovy branky. Domácí pokračovali v náporu, o pět minut později Jansen po zaváhání hostující obrany napálil míč z bezprostřední blízkosti míč jen do Lenze, následně se ještě ke střele dostal Elia, jenomže trefil místo branky právě Jansena.

V 61. minutě se do zakončení opět natlačil agilní Elia, jenomže Lenz dokázal míč vyrazit a to ještě k tomu tak šikovně, že místo k Bergovi doputoval k Barzaglimu, jenž jej uklidil do bezpečí. Obléhání branky Wolfsburgu ve druhém poločase se snad ani slovy popsat nedalo. Domácí byli v tomto utkání až tak zoufalí, že jim k bodu musela dopomoct chyba brankáře Lenze. Střídající Trochowski ze střední vzdálenosti zahrával přímý kop, Lenz neodhadl jeho směr a Hamburk se tak v samotném závěru konečně dočkal tak kýžené branky.

Přesto budou mít fanoušci Hamburku pocit, že bod je zatraceně málo.

Autor: Daniel Polách

Komentáře (2)

Přidat komentář
HSV1887

Snad HSV vyhraje :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ziisk-tiip se nyní předvádí ve svém zcela novém kabátě. Tipy na sportovní příležitosti dávají jednak admini stránek, ale nově i uživatelé. Dále máte možnost vyměňovat si názory na sázky a sportovní dění s dalšími uživateli. Stovky registrovaných návštěvníků svědčí o tom, že to skvěle funguje a výsledky jsou znát. Ziisk-tiip Stránky již navštěvuje spousta kvalitních sázkařů a my jim umožňujeme předvést své sázkařské umění. Ti nejlepší jsou (krom výher z tipů na stránkách) ještě samozřejmě navíc finančně odměňováni. Méně zdařilí sázkaři si mohou vsadit všechny tipy na stránkách. Veškeré tipy jsou zdarma.

Aktuální soutěže: Top tipy, Top analýzy, Top yield a Top borec

1. místo 200 eur

2. místo 150 eur

3. místo 100 eur

4. místo 70 eur

5. místo 40 eur

Proč své tipy postovat (vkládat) někam, kde vám za to nikdo nic nedá? U nás máte šanci být velkoryse odměněni. Vstupte s námi do světa pravidelných výher ještě dnes a přesvědčte se sami.

ZIISK-TIIP CZ

JEN JEDNO I

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele