10. kolo
24.10.2009 15:30 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

1. FSV Mainz 05 - SC Freiburg 3:0

Mainz si, jak napovídá samotný výsledek, hladce poradil s Freiburgem, drží domácí neporazitelnost a posunul se na sedmou příčku. Velkou zásluhu na tom má dvougólový střelec Hoogland, druhý v pořadí je Andreas Ivanschitz - rakouský fotbalista jeden gól dal, na jeden přihrál a v tabulce kanonýrů se s pěti góly osamostatnil na třetí pozici.

Utkání začalo velice nevýrazně z obou stran, první zaznamenání hodnou příležitost přinesla až 24. minuta, na oplátku byla hned gólová - Amri výbornou sólovou akcí připravil pozici pro Ivanschitze, který už si s vyběhnutým Pouplinem poradil a FSV vedlo 1:0. V odpověď zvýšil Freiburg svůj tlak na obranu domácích - tak Sport-Clubu však moc nedovolila. Až ve 42. minutě se ve velké šanci ocitl Idrissou, kamerunský útočník ale Noveského pas nezúročil a po nepříliš záživné první půli tak vedl Mainz 1:0.

Domácím dnes štěstí přálo - ve druhé půli stačilo pět minut a červenobílí svoje vedení zdvonásobili. Ivanschitz si pohrál s hostující obranou, přihrál volnému Hooglandovi, který už měl dost času bezpečně zakončit. To se hostům nelíbilo, aktivní byl především Banović, který Müllera ohrožoval v 53. a posléze i v 67. minutě. Málo platné, šancí sice k vidění moc nebylo, přesto domácí vyhráli o tři góly. O ten poslední se postaral pět minut před koncem základní hrací doby znovu Hoogland.

Autor: Jiří Krejčí / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele