2. kolo
23.08.2008 15:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Werder Brémy - Schalke 04 1:1

Jeden ze šlágrů druhého kola Bundesligy neměl vítěze, Brémy doma nad Schalke sice vedly, v závěru ale o nejtěsnější náskok přišly a po remíze 1:1 tak berou oba rivalové po bodu.

V domácím dresu byl ostře sledovaným mužem Claudio Pizarro, jenž do Brém přišel na hostování z Chelsea a dnes oblékl zelenobílý dres poprvé po sedmi letech. A mohl se brzy uvést gólem, v osmé minutě však svou střelou jen otestoval pozornost gólmana Schöbera.

První půle byla vyrovnaná a ofenzivní z obou stran. Po necelých dvaceti minutách poprvé vážněji zahrozili hosté, Bordonovu hlavičku odvrátil až na brankové čáře obránce Boenisch. Na druhé straně se po pokusu Halila Altintopa zapotil Wiese, pak byl v permanenci znovu hostující Schöber, nejprve si skvěle poradil s hlavičkou Pizarra a později zlikvidoval střelu Rosenberga.

Do druhého poločasu nastoupili domácí jako vyměnění a svého soupeře pořádně zatlačili. Z tlaku také přišel zasloužený gól, v 67. minutě se do míče opřel Mesut Özil a překonal Schöbera - 1:0.

Brémy měly několik šancí na pojištění náskoku, Jensena však vychytal hostující gólman, Rosenborg v dobré pozici pálil nad a nepřesně mířil i z přímého kopu Naldo. Přišel tedy trest v podobě vyrovnání. Pět minut před koncem zahrával Ernst roh, hlavičku Höwedese ještě Wiese v cestě do branky zastavil, ale na dorážku Heika Westermanna už byl krátký - 1:1.

Autor: Petr Starý

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

padne hodně gólů, tip: 3:3

Reagovat
smazaný uživatel

vzajomne zapasy su dost vyrovnane......keby som tipoval tak x2..............ak za bremy uz nastupi diego tak x

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele