23. kolo
07.03.2009 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

TSG Hoffenheim - Werder Brémy 0:0

Protože Sanogo trefil v utkání třikrát tyč a hostující Pizarro taktéž včetně nastřelení brankové konstrukce v několika dalších šancích selhal, skončil zápas mezi Hoffenheimem a Brémami 0:0. Domácí jsou na třetím místě, na ligovou výhru ale čekají už pět kol. Werder poskočil i přes pouhou remízu na desátou příčku.

Zpočátku jako by se oba celky v ofenzívě hledaly. Dobrá přihrávka nebo nějaká ta fotbalová akce prostě chyběly. Snad jen hoffenheimský Ibertsberger vyslal ve 13. minutě propagační střelu, která však nemířila přesně. První čtvrthodinu zkrátka mohli diváci sledovat dění prakticky pouze ve středu hřiště.

Werder ohrozil poprvé brankáře Haase až po půlhodině hry, kdy Almeida nastřelil hlavou tyč. Ještě předtím vybízel Pizarra, ovšem ten se k jeho sklepnutí nedostal. I Hoffenheim ale do poločasu brnkl o brankovou konstrukci. Obasiho pas do šestnáctky se dostal k bývalému hráči Brém Sanogovi, jenže, jak už bylo zmíněno, míč se zastavil pouze o tyč.

To druhé dějství bylo na gólové šance bohatší. V 51. minutě zakončoval hlavou mimo Pizarro, ovšem na druhé straně se do třech tutovek dostal Sanogo. Avšak mocná síla tyčí nad reprezentantem Pobřeží slonoviny podobně jako v první půli opět vyzrála, takže v 53. a 56. minutě opět jen cinkaly tyto hliníkové sloupy. Ani jeho hlavička z 54. minuty po krátkém rohu brankou neskončila, zneškodnil jí gólman Wiese.

Poté to byly Brémy, kdo přebral iniciativu hry. Především Pizarro zlobil Hoffenheim nejvíce. První pokus ze 64. minuty hlavou letěl mimo, na ten druhý o pár chvil později si už brankář Haas musel sáhnout. Další jeho rána letěla nad, po spolupráci s Rosenbergem následně opět selhal.

Poslední, kdo mohl s bezbrankovou remízou něco udělat, byl domácí Ba, jenže skvělý pas Carlose Eduarda trestuhodně zahodil jen střelou do brankáře Wieseho.

Autor: Patrik Sandev / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele