21. kolo
23.02.2008 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

VfL Wolfsburg - Hertha Berlín 0:0

22 tisíc diváků ve Volkswagen-Areně se gólu nedočkalo a domácí Wolfsburg si tak s berlínskou Herthou po výsledku 0:0 body rozdělil. Přesto hra tak nudná, jak by se na první pohled mohlo zdát, rozhodně nebyla.

Už začátek zápasu byl z obou stran čilý. První šanci měl domácí Gentner, Drobný byl však u pravé tyče včas. V osmé minutě se naskytla příležitost po Marcelinhově přímém kopu pro Madlunga, jeho střela se ale do branky nevešla. Iniciativu tak přebrali hosté. Ve 20. minutě měl po Chahedově pasu šanci Rudolf Skácel, střelu českého záložníka ale vyrazil Benaglio. Švýcarský brankář domácích musel být dále v pozoru, Kačarův pokus po Ebertově přihrávce ale šel vedle. Ve 30. minutě měli domácí svou největší šanci, po Marcelinhově centru hlavičkoval Costa jen do tyče. Krátce před přestávkou měl ještě příležitost Džeko, před prázdnou bránou na míč nedosáhl.

Ve druhé pětačtyřicetiminutovce aktivní hra v podání obou celků pokračovala, více šancí na zlomení nerozhodného stavu měla Hertha. V 54. minutě neuspěl hostující Raffael, za několik okamžiků ho na druhé straně napodobil Schäfer. Pár minut nato si situaci zkomplikoval Šimůnek, následnou Panteličovu šanci musel hasit Benaglio. O chvíli později ho pro změnu vystrašila dalekonosná střela Raffaela, která ale šla těsně vedle. V 82. minutě se po nahrávce dostal Chaheda ocitl v dobré pozici Pantelič, jeho střelu ze šesti metrů ale zneškodnil Benaglio. A když ani v poslední šanci utkání nepřekonal švýcarskou reprezentační jedničku střídající Okoronkwo, skončilo utkání zaslouženou dělbou bodů.

Autor: Petr Vaněček / herthabsc.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele