13. kolo
11.11.2007 17:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

VfL Wolfsburg - Bayer Leverkusen 1:2

Bayer Leverkusen dokázal zvítězit ve Wolfsburgu a vrátil se na paté, tedy pohárové místo v tabulce Bundesligy. Naopak Wolfsburg prohrál už druhý zápas za sebou a propadá se na třinácté místo.

Začátek utkání byl velmi vzrušující, protože už ve druhé minutě se do šance dostal útočník Leverkusenu Kiessling, ale hlavičkoval pouze do rukou brankáře Wolfsburgu Simona Jentzsche. V další šanci Leverkusenu selhal z blízka Simon Rolfes, který nevyužil pobídku od Barbareze. Aktivnější hosté se dočkali brankové radosti ve třicáté sedmé minutě, kdy Simon Jentsch pouze vyrazil střelu Kiesslinga a záložník Barnetta z voleje vsítil první branku zápasu.

V začátku druhé půle Stefan Kiessling po krásné akci zdvojnásobil vedení Bayeru. Barbarez načechraným pasem vyslal Vidala, který nacentroval na Kiesslinga a ten se z voleje nemýlil - 0:2.

Wolfsburg vstřelil kontaktní brnaku dosti náhodným způsobem. Záložník VfL Sascha Riether poslal nebezpečný centr před branku Reneho Adlere a nedorozumění obrany Leverkusenu vyústilo ve vlastní branku Manuela Friedricha. Trenér Wolfsburgu Felix Magath citíl šanci na zisk bodu, poslal na hřiště čtvrtého útočníka a doufal ve vyrovnání. K tomu byli domácí Vlci blízko po přímém kopu Marcelinha z 25 metrů, ale zaskvěl se Rene Adler. Brankář Leverkusenu předvedl výtečný zákrok i o chvíli později, když vyrazil technickou střelu střídajícího Santany, což byla zároveň poslední šance Wolfsburgu v zápase.

Autor: Filip Kučera

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*milanac

kdyby tam dal šimůnka od začátku,tak nemohli prohrát

Reagovat
HOST*x faktor

Blbe, vzdyt je zraneny

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele