11. kolo
27.10.2007 15:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Schalke 04 - Werder Brémy 1:1

Šlágr 11. kola německé Bundesligy mezi Schalke a Brémami skončil tak, jak se očekávalo. Oběma týmům by se prohra hrubě nehodila, a tak si po remíze 1:1 obě strany v klidu mohly říct, že to mohlo dopadnout hůře.

Oba týmy nastoupily do první patnáctiminutovky s rozvahou a moc se dopředu netlačily. Až ve čtrnácté minutě z první šance utkání domácí udeřili. Necelý metr od vápna zahrávali nepříjemnou standardní situaci, k ní se postavil Urugayec Grossmüller, který poslal směrem k bráně hostí šikovný balon přes zeď i plachtícího golmana Wieseho - zastavila ho až síť v brance.

Domácí se pak spíše stáhli na vlastní polovinu a i proto nebylo překvapením, že takový tým, jakým Werder je, toho brzy využil. Po dvaceti minutách v tlaku zahrával hostující Tošič přímý kop z pravé strany, jeho centrovaný míč usměrnil do branky domácích Sanogo a zaslouženě srovnal. Pro hosty byla hra v tlaku vyčerpávající a do konce poločasu spíše hlídali současný stav.

Na začátku druhého poločasu se hosté znovu pokusili zatlačit. Jenže kromě dvou slabých střel Huga Almeidy, se kterými neměl Neuer problém, se ničím neprezentovali. Domácí odpověděli nebezečným centrem Rafinhy, který na poslední chvíli odvracel obránce Werderu Mertesacker. O dvě minuty později střílel Jones, ale z velikého úhlu branku netrefil. Domácí v tu chvíli ovládali hru a hosty k ničemu skoro nepustili. Vyjímkou byla střela Sanoga, která však golové parametry neměla. Poledních deset minut utkání se dohrávalo na polovině hostů, jenže nějaké větší šance nenabídla a oba týmy se rozešly smírně za stavu 1:1.

Autor: Michäel März

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele