8. kolo
28.09.2007 20:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Schalke 04 - Hertha BSC 1:0

Páteční předehrávka 8. kole Bundesligy nabídla zajímavou podívanou, které chybělo jen jedno - více gólů. Schalke doma přehrálo Herthu Berlin 1:0.

Zaplněná Veltins Arena viděla od začátku tlak domácích. V prvních patnácti minutách se hosté vůbec nedostali ke slovu. Nejvíce ze začátku ohrozil branku Herthy, střeženou českým golmanem Drobným, Bajramovič, jenže ze šestnácti metrů jen těsně minul. Hosté se dostali do šance až po zmíněné čtvrthodince, pozornost domácího brankáře Neuera vyzkoušel Pantelič. Mezitím musel odejít kvůli zranění Altintop, místo něj přišel na hřiště střelec z minulého utkání Lövenkrands. Šance se sypaly spíše na branku Drobného, jenže díky němu a dobré obraně hostů byl stav stále 0:0. Až ve 44. minutě fauloval Bergen ve vápně Jonese a Rafinha se s penaltou nepáral a dal jedinou branku zápasu.

Ve druhém poločase to už tak napínavé nebylo. Hosté jako by zápas vzdali, protože z jejich strany nebyla vidět žádná snaha o vyrovnání. Domácí už spíše jen kontrolovali, výjimkou byl zdařený útok Kuranyiho, ale na druhé straně stál skvělý Drobný. V posledních deseti minutách hráči Schalke vycítili nezájem Herthy o zvrat, a tak se pokusili udělat něco sami. Jenže buď je zastavila tyč, to v případě Lövenkrandse, nebo je znovu vychytal Drobný. Tentokráte na něm ztroskotali Kuranyi a střelec Rafinha. Gól tedy nepadl a zápas tak skončil vítězně pro Schalke.

Před 61 000 diváky si domácí v zápase ze špičky tabulky připsali tři body a posunuli se díky tomu na druhé místo.

Autor: Michäel März

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*

2:0,Kuranyi 2

Reagovat
HOST*

doufám ve výhru Schalke, mám to na tiketu :-)

Reagovat
HOST*aspach

taky sem to tam dal tak věřím 1

Reagovat
HOST*

Schalke je tutovka dne 1 celkem jasna , kurz peknej

Reagovat
HOST*Arne

já bych tipnul remízu, i když Schalke je určitě favorit. ale na druhou výkony Herthy jsou jako den a noc, takže doufám, že úterek proti Hanse byla noc a dnes večer přijde den

Ha Ho He >>> HERTHA BSC

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele