7. kolo
25.09.2007 20:00 CET
1 : 3
(1:1)

Reportáž

Druhá Hetha doma podlehla předposlednímu Rostocku

Velkým šokem skončilo východoněmecké derby. Berlínská Hertha, hrající v dobré formě, když jí před utkáním patřilo druhé místo, prohrála na svém hřišti s Hansou Rostock, nováčkem, který teprve v minulém kole získal první body a odpoutal se ode dna...

Všechno přitom začalo přesně podle plánu. Už ve druhé minutě dal Marko Pantelič hlavou po centru Lucia svůj pátý gól ve čtyřech zápasech a Hertha vedla. V další šanci byl sám Lucio, toho však vychytal Wächter. Hosté postupně získávali půdu pod nohama a pět muiut řped přestávkou šokovali domácí fanoušky, když vyrovnali. Obraně utekl Christian Rahn a poradil si i s českým gólmanem Jaroslavem Drobným.

Ve druhé půli se očekával domácí tlak a góly v síti soupeře, bylo to však přesně naopak. Uběhlo jen devět minut, když Sebastian Hähnge po přímém kopu Rathgeba poslal zblízka hosty do vedení. O vyrovnání se pokoušel střídající Okoronkwo, ale znovu zasáhl Wächter a Hansa mohla potvrdit své vítězství. V 74. minutě se střelec prvního gólu Rahn proměnil v asistenta, když prostrčil míč na Regise Dorna a ten potřetí v utkání překonal Drobného.

Pro Hertu porážka znamená pád na čtvrté místo a po středečních zápasech může klesnout ještě níž. Rostock se zvedá z beznadějně posledního místa, je sice třetí od konce, ale na střed tabulky ztrácí jen tři body.

Autor: Petr Starý

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*Arne

co na to říct, no. doufám, že šlo jen o ojedinělý zkrat.

jinak sice vím, že chybička se může vloudit, ale napsat "Hetha" přímo do nadpisu, to už je možná příliš

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele