17. kolo
15.12.2007 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Hertha Berlín - Bayern Mnichov 0:0

Vyprodaný Olympiastadion v Berlíně se branky nedočkal a tak Hertha BSC i Bayern Mnichov berou po remíze 0:0 bod.

Od úvodních minut hrál podle předpokladů aktivněji hostující Bayern a v páté minutě si vypracoval první náznak šance, ale Podolski dobrou práci Lella gólem nezúročil. V desáté minutě přišla první vážnější šance hostí. Ribéry vybídl Kloseho, ale toho vyvedl z rovnováhy Von Bergen a hlavička německého reprezentanta tak šla nad.

Hertha hrála proti bundesligovému lídrovi pasivně, přesto si ve dvacáté minutě vypracovala svou jedinou šanci v první půli. Pantelič v souboji s van Buytenem vybojoval míč, předložil ho Gilbertovi, ale brazilský středopolař mířil vedle. Za hosty to do přestávky zkusili ještě Podolski s Klosem, ale na Jaroslava Drobného v domácí brance recept nenašli.

Ve druhé půli se Hertha přece jen dostala víc do hry, hlavně zásluhou agilního Panteliče. Dvě minuty po pauze otestoval Rensinga střelou Gilberto, po něm vyvolali rozruch v pokutovém území hostí Dardai se Šimuničem, ale Rensing ani tentokrát nekapituloval. Iniciativu pak přeci jen převzal Bayern, ale když ani Ribéryho střela nenadělala Drobnému mnoho potíží, skončilo utkání bez branek.

Hertha se díky bodu posunula na jedenáctou příču, v neděli ji ale může přeskočit Frankfurt a Bochum. Bayern se i přes mnoho poztrácených bodů v minulých stal podzimním mistrem, ale jen o skóre před druhým Werderem Brémy.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tak tady by se remiza i nabizela, ale bayern odcini posledni zavahani a odveze si 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

šulini mi posraly tiket!!!

Reagovat
smazaný uživatel

me taky kreteni ja se na to vyseru uz nevím co mám saázet

Reagovat
smazaný uživatel

jo no...jednou bremy pak hsv,ted bayern.....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele