24. kolo
15.03.2008 15:30 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
DKB-Arena, Rostock

Reportáž

Hansa Rostock - Hertha Berlín 0:0

Žádné branky se i přes zajímavý průběh utkání diváci v Rostocku nedočkali. Domácí Hansa remizovala s Herthou BSC 0:0, klub z hlavního města tak své jubilejní 900. utkání v Bundeslize ziskem tří bodů neoslavil.

Do zápasu nenastoupil kvůli zranění hostující kanonýr Pantelič, kterého na hrotu nahradil Okoronkwo. Úvod utkání vyšel lépe domácím, kteří se více tlačili do útoku. V páté minutě našel budoucí "Herthaner" Marc Stein Agaliho, Nigerijec sám před Drobným ale nedokázal zakončit a míč mu nakonec ustřelil von Bergen. S přibývajícím časem byli čím dál aktivnější Berlíňané, jejich první šanci měl po přihrávce Kačara Raffael, jeho střelu zneškodnil Wächter. Na druhé straně vyzkoušel Drobného pozornost střelou z dálky aktivní Stein. V 25. minutě měla velkou šanci Hertha. Skácelova střela se se štěstím dostala na kopačky Okoronkwa, který z úhlů trefil tyč. Ale i Hansa byla nebezpečná, ve 31. minutě dal zcela volný Kern i branku, kvůli ofsajdu ale neplatnou.

Krátce po změně stran nebezpečně střílel Raffael, o několik okamžiků později tečoval Ebertovu střelu domácí obránce Sebastian, míč nakonec šťastně pro domácí skončil na boční síti. Na druhé straně střílel z dálky Rathgeb, při jeho pokusu se ale Drobný příliš nezapotil, chvíli nato zase berlínský Ebert obehrál Orestese, jeho následná střela branku minula. V 66. minutě měla dobrou šanci Hansa, když skvěle hrající Stein vybídl zpětnou přihrávkou Kerna, ten však těsně přestřelil. Výkřik "Tor" už měli domácí fans na rtech po přímém kopu Kerna, na poslední chvíli ale parádně zasáhl Jaroslav Drobný. A když ani v poslední šanci neuspěl proti Wächterovi střídající Lima, skončilo východoněmecké střetnutí bezbrankovou dělbou bodů.

Rostock zůstává se čtyřiadvaceti body na čtrnácté příčce, jeho náskok na sestupové pásno se již však ztenčil na čtyři body. Hertha zůstává jedenáctá s devítibodovou ztrátou na evropské poháry.

Autor: Petr Vaněček / herthabsc.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele