8. kolo
29.09.2007 15:30 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

Hamburger SV - VfL Wolfsburg 2:2

HSV, které rozjelo tu letošní sezonu o dost lépe než tu loňskou, doma v osmém kole hostil Wolfsburg. Vyrovnaný duel skončil zaslouženou remízou 2:2.

Hamburg se drží na špici tabulky a své postavení mezi elitou si chtěl potvrdit. V sedmnácté minutě Šimůnek a spol. neuhlídali Reinhardta a ten dal první gól utkání. Hned na to mohl Grafite srovnat, ale tentokráte mu to ještě nevyšlo. Do konce poločasu skvěle fungovala obrana hostů, v čele s skvěle hrajícím Šimůnkem, a nepustila domácí už k žádnému třebaže jen náznaku šance.

Ve druhém poločase se znovu rozjel tlak domácích a Wolfsburg se bránil zuby nehty. A nejen to, ojedinělý brejk zařídil hostům penaltu, k té se rozběhl Grafite a s klidem srovnal na 1:1. Jenže tlak domácích ani po této brance nepřestával a v 70. minutě se po skvěle individuální akci trefil van der Vaart a znovu domácí vedli. Hosté se teprve teď znovu vzpamatovali a začli hrát také na branku soupeře. V zápase nerozchytaný Rost v 88. minutě pustil pokus letní posily hostů Dejagaha a zápas díky němu skončil 2:2.

Hráči HSV spadli na 6. místo a remíza je určitě zamrzela více, než Vlky z Wolfsburgu.

Autor: Michäel März

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele