11. kolo
26.10.2007 20:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - Hannover 96 0:0

Přestože si Frankfurt v utkání s Hannoverem vytvořil řadu slibných příležitostí, diváci v Commerzbank Areně branku neviděli.

Domácí měli po celý zápas více ze hry, ale v koncovce jim chyběla přesnost. Frankfurt se mohl dostat do vedení po povedeném brejku ve 29. minutě, kdy Streit našel Marcuse Wiessenbergera, který pozvedl míč Inamotovi. Ten ale z 25 metrů napálil míč vysoko nad.

O dvě minuty později si udělal místo Meier a z 25 metrů pohotově vystřelil. Trefil horní růžek Enkeho branky. Gólman hostů se však skvěle natáhl a střelu vyrazil. Hannover měl největší šanci ve 34. minutě, kdy domácí gólman Proll vyběhl, jenže to se mu přiliš nevydařilo, uklouzl, Szabolcs Huszti ale odkrytou branku z 20 metrů minul.

Byli to hosté kdo si vytvořil první šanci ve druhém poločase. Christian Schulz si naběhl na roh Sergia Pinta, hlavičkou ale branku ve 48. minutě netrefil. O pět minut později udělal zmatek ve Frankfurtské obraně svým dlouhým výhozem brankář Proll. Situaci využil Schulz, ale ani jeho střela neskončila brankou.

Domácí měli poslední šanci v 78. minutě, kdy Inamoto vyslal Ioannise Amanatidise. Jeho střelu ale v poklidu zlikvidoval Enke, a tak si oba týmy rozdělily bod.

Autor: Ondřej Holzman

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele