7. kolo
26.09.2007 20:00 CET
5 : 0
(0:0)

Reportáž

Bayern rozstřílel Cottbus

Bayern Mnichov pokračuje v exhibičních výkonech, tentokrát to v Allianz Areně odnesla Energie Cottbus. Bayern ji zničil pěti góly, tři z nich nasázel německý reprezentant Miroslav Klose.

První poločas se vlekl v klidném tempu. Za zmínku snad stojí jen pokus Luca Toniho z páté minuty, no na druhé straně stál připravený Piplica. Domácí se pokusili pokoušeli hlavně přes trojici Ribery - Toni - Klose, ale v první pětačtyrycetiminutovce to gólový efekt nepřineslo. Naproti tomu, domácí kapitán Oliver Kahn se v prní polovině utkání skoro ani nezahřál.

Bylo to teprve zahřívací kolo pro domácí, protože z druhého poločasu si udělali galavečer. A to hlavně superstřelec Miroslav Klose. Nejprve po hodince hry po přihrávce van Bommela prostřelil Piplicu a o pár minut později nechal po pěkném pasu vyniknout Demichelise. Poté ještě nechal skorovat parťáka z útoku Luca Toniho. Stav 3:0 pro Bayern, zdá se, nebyl pro Kloseho idealní a ten se v 75. a 89. minutě opět zapsal mezi střelce. Tím završil svůj hattrick a dal výsledku konečnou podobu 5:0.

Bayern tak před 62 000 diváky potvrdil první místo a tak jeho neskromná cesta za titulem nekončí. Cottbus naopak zůstává jasně poslední.

Autor: Michäel März

Komentáře (6)

Přidat komentář
Kapřík

Správně hoši, jen tak dál. Hra výtečná i když v prvním poločase slabší rozjezd. Ale ten Klose, zdá se že chytá starý móresy, což je jen dobře. 8 gólů, 6 zápasů - znám i horší bilance...

Reagovat
HOST*

heja,heja FCB

Reagovat
HOST*Koláč

Tak bomba - titul by neměl asi uniknout - jen to zlepšit v UEFĚ a bude to. Taky dobře, že nechal hrát konečně Van Buytena.

Reagovat
HOST*BeRRy

Bayern je uzasný hraje pro divaky co zapas to hodne golu, uzasna tymova spoluprace, skvela obrana jen skoda ze nehraji Ligu Mistru

Reagovat
HOST*jurgenb

Moc pěkné, jen tak dál moji milovaní Bavoráčci Bajerníčci

Reagovat
bayern987

Klose

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele