20. kolo
04.02.2007 17:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Werder Brémy - Schalke 04 0:2

Tabulku nyní vede Schalke a zaslouženě. V přímém souboji totiž domácím Brémám nedalo nejmenší šanci. Skóre otevřel parádním gólem Lövenkrands. Lincoln na levé straně lehce obehrál Mertesackera a nacentroval do vápna. Míč se snášel k dánskému křídlu, Lövenkrands se vznesl do vzduchu, střihl nohama a jeho levačka prostřelila Reinkeho. Rozhodčí poté zastavil nesprávně Kloseho a Lövenkrandse v ofsajdu, před přestávkou se střelami ještě prezentovali Borowski a opět Lövenkrands. Po přestávce už jasně vládli hosté. Brémy se snažily útočit, jenže naprosto bezzubě. V porovnání s tím obrovsky vynikal Lincoln a jeho schopnost přesně založit brejk. Jednu z jeho mnoha povedených akcí zakončoval sólem Lövenkrands, Wiese byl však protentokrát úspěšnější. V další akci pomohl Werderu rozhodčí, když nepotrestal jasný penaltový faul Nalda na Kuranyiho. A tak hosté trnuli až do 73. minuty, než přišla pojistka. Vynikající protiútok opět zahájil Lincoln, Kuranyi jeho snahu nepokazil, naopak, přesnou nahrávkou našel Lövenkrandse, který měl dost času vychutnat si Reinkeho. Brémy zklamaly na celé čáře, v dnešním zápase na Schalke prostě neměly.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*Mrnec

měl jsem oba dají gól za 1.67

Reagovat
HOST*Zago

To by Bremy museli poradne vystrelit na branku.Cekal jsem mnohem vic dost me zklamali

Reagovat
smazaný uživatel

Radime Šantrůčku, viděls ten zápas vůbec, nebo se ti jen plete Wiese a Reinke. A nebo máte blbě statistiky?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele