28. kolo
08.04.2007 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Werder Brémy - 1. FC Norimberk 1:0

Pro Werder, který stále doufá v zisk mistrovského titulu, byl nedělní zápas velmi důležitý. Jeho největší konkurent Schalke totiž dokázal zvítězit a v případě bodového neúspěchu Werderu by byl rozdíl mezi těmito týmy už pětibodový. Ovšem Norimberk bojující o pohárovou Evropu nepřijel v roli předem poraženého týmu, což svou bojovností dokázal i v samotném utkání, přestože vyšel nakonec bodově naprázdno. Brémy začaly utkání aktivně, když už ve třetí minutě prověřil hostujícího brankáře úvodní střelou Diego, Schafer si však s jeho výzvou pohodlně poradil. Ve 23.minutě přišla odpověď hostů. Po dobré spolupráci Saenka s Polákem se ve výhodné pozici ocitl Markus Schroth, ten svou příležitostí ale pohrdl nepřesným zakončením. I do druhé půle vstoupil lépe domácí tým, ale střela Almeidy z jedenácti metrů nezamířila mezi tři tyče Schaferovi brány. Z následného protiútoku mohl naopak skórovat Polák, i s jeho pokusem si ale Wiese poradil. Zápas tedy měla rozhodnout jedna branka, kterou nakonec v 75.minutě vsítili hráči Brém. Dlouhý míč Nalda našel Almeidu, jehož střela se odrazila k Rosenbergovi, který si s dorážkou pohodlně poradil. Následná snaha Norimberku o vyrovnání vyústila v podařenou střelu z přímého kopu, ovšem střelu Sibona opět kvalitním zákrokem vytěsnil Wiese

Autor: Petr Wojnar

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele