20. kolo
03.02.2007 15:30 CET
3 : 2
(2:1)

Reportáž

VfL Wolfsburg - Bayer Leverkusen 3:2

Ve Wolfsburgu se hrál nad očekávání pohledný fotbal. Gólový účet načal po perfektní nahrávce Krzynoweka zblízka Hanke. Po necelé půlhodině kontrovali hosté úspěšnou spoluprací Voronina s Kiesslingem. Vedení vrátil domácím opět Hanke, když po centru Quirogy předvedl perfektní hlavičku. V 71. minutě došlo ke kuriózní situaci. Schneider namířil svůj přímý kop do břevna, míč se odrazil od obránce Hoflanda zpět na branku a gólman Jentzsch ještě zasáhl. Jenže za brankovou čárou, jak později potvrdily videozáznamy. Rozhodčí viděli dobře a branku uznali. Wolfsburg však přispěchal s pohotovou odpovědí. Klimowicz efektně patičkou poslal míč na volného Karjana, tomu sice střela nesedla, ale volný Klimowicz pohodlně poslal míč do prázdné brány. Za chvíli byl vyloučen po faulu na Krzynowka Freier, hosté přesto ještě vyvinuli tlak. Branku ale nedal ani Voronin, ani Schneider.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele