23. kolo
23.02.2007 20:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

VfB Stuttgart - Hertha BSC 0:0

Ve Stuttgartu se sice proti sobě postavili kanonýři Gomez a Pantelič, ale především bezvýhradně destruktivní hra hostující Herty zapříčinila, že v zápase toho moc k vidění nebylo. Ve 12. minutě sice z ojedinělé šance vstřelil Gomez gól, jeho radost však trvala jen do doby, než mu rozhodčí odpískali hraní rukou. Domácí se celý zápas marně snažili, Hertha svou obrannou taktiku dovedla do úspěšného jednobodového konce. Z týmu hostí se do paměti vepsal jen Dejagah, který po dvou žlutých kartách musel do sprch. Stuttgart přecijen mohl v závěru strhnout vítězství na svou stranu, ale po střele Gomeze předvedl zákrok dne Fiedler.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele