21. kolo
10.02.2007 15:30 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Schalke 04 - Hertha BSC 2:0

Do šestibodového trháku nastoupilo Schalke. Hertha ale na Schalke umí a také byla zpočátku lepším týmem. Gimenezovu hlavičku musel skvělým reflexivním zákrokem likvidovat Neuner. Štěstí zkoušel i Pantelič, ale střela mu nesedla ideálně. Až poté se začali víc snažit domácí a zakrátko ovládli hřiště. Po Varelově přihrávce selhal Lövenkrands, když z pěti metrů napálil bezmocného Fiedlera. Jistotou domácích mohlo otřást jediné zaváhání brankáře Neunera. Mladíček ve službách Schalke špatně vyběhl při přímém kopu, naštěstí pro něj však Gimenez před odkrytou bránou netrefil míč.

Po přestávce domácí svou převahu ještě zvýraznili a dostávali se i do většího množství šancí. Třikrát se hlavou zastřeloval Kuranyi, i díky pozornému Fiedlerovi ale na branku musel počkat až do 64. minuty, kdy se přeci jen hlavou prosadil. Rohový kop si vzal na starost Lincoln, Kuranyi nekompromisně vlétl do vápna a mezí dvojicí obránců se prodral ke gólové hlavičce. Schalke bylo rázem tam, kde potřebovalo. Nyní mohla přijít na řadu zbraň, kterou ovládá skvěle – smrtící brejky. A právě jeden z nich potvrdil zisk tří bodů pro modrý tým. Rychlou akci rozběhl Varela, v jeho snažení pokračoval přesnou přihrávkou na Lövenkrandse Halil Altintop a dánský reprezentant napodruhé proměnil svou druhou dnešní tisíciprocentní příležitost.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*Parker

No někdo musel zkusit trhák. Bayern je v hajzlu. VfB se blíží, Werder klopýtá, tak to zbylo na nás. Co se dá dělat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele