27. kolo
01.04.2007 17:00 CET
1 : 0
(0:0)
Stadión:
AOL Arena, Hamburg

Reportáž

Hamburger SV - VfL Wolfsburg 1:0

Hamburk se díky stoupající formě bodově odpoutává od sestupových pozic. V nedělním zápase si připsal pátou výhru z posledních sedmi utkání a v tabulce přeskočil právě Wolfsburg. Vývoj první půle diktoval domácí celek, gólově to ale nedokázal potvrdit. Za zmínku stojí především 23. minuta v níž se do velké příležitosti dostal Van der Vaart, kdy jeho pokus přelomovat brankáře Jentzsche v bráně neskončil. Nizozemský záložník mohl otevřít skóre i v úvodu druhé půle, jeho střela z devíti metrů ale skončila na tyči. Wolfsburg kontroval v 54. minutě střelou Santany, ovšem ani jeho rána z větší vzdálenosti síť nerozvlnila. To se podařilo o šest minut později na druhé straně hřiště Mahdavikiovi. Van der Vaart založil akci, míč se dostal k Jarolímovi, jehož střelu ještě Jentzsch vyrazil, ovšem na dorážku Mahdavikii z bezprostřední vzdálenosti byl už krátký. Wolfsburg to nastartovalo k nejlepší fázi v utkání, ale vyrovnat se nepodařilo jak po pokusech Marcelinha, který dvakrát z dálky otestoval Rosta, tak ani po střele Klimowicze, jemuž radost opět překazil pozorný Rost.

Autor: Petr Wojnar

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele