23. kolo
25.02.2007 17:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Borussia Mönchengladbach - Werder Brémy 2:2

Brémy, které si v týdnu i přes porážku v odvetném utkání s Ajaxem Amsterdam zajistily postup do další fáze poháru UEFA, nastoupily k ligovému zápasu na hřišti posledního Monchengladbachu.

Hostující celek vstoupil do utkání aktivně a roli favorita naplnil již v desáté minutě po dalekonosné střele Woma. Brankář Keller si na míč sáhl, ale jeho dráhu už nedokázal dostatečně změnit. Keller byl v permanenci i nadále, ale tentokrát svůj tým podržel a spoluhráči jej za to odměnili podařeným protiútokem. Pas Klugeho našel Deluru, který nezaváhal a z první propálil Wieseho. Zápas pak pokračoval bez větších brankových příležitostí až do závěrečné desetiminutovky. V 84.minutě se do míče z pětadvaceti metrů opřel Vranjes a poslal Brémy znovu do vedení. I tentokrát ale dokázali hráči Gladbachu odpovědět a zajistit tak zisk velmi důležitého bodu, když Rafael Nando v nastaveném čase propálil z téměř nemožného úhlu brankáře Wieseho.

Dělba bodů na tabulkovém postavení obou týmů nic nezměnila, Gladbach se i nadále krčí na poslední příčce tabulky, Brémy zůstávají třetí s šestibodovým odstupem na první Schalke.

Autor: Petr Wojnar

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele