25. kolo
09.03.2007 20:30 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

1. FC Norimberk - Eintracht Frankfurt 2:2

Po úžasném boji nakonec dokázal Norimberk smazat dvougólovou ztrátu a získal bod za remízu 2:2.

Podle médií to měl být jasný zápas. Norimberk sice minulý zápas s Bielefeldem prohrál, ale tentokrát hrál doma a proti týmu, který bojuje o záchranu. Jenže už od začátku zápasu tomu nic nenasvědčovalo. Už v 26. minutě se trefil mohutný řecký obránce Kyrgiakos, což byla jediná střela Frankfurtu za celý poločas.

Hráči Norimberku vstoupili do druhého poločasu s cílem otočit nepříznivý stav utkání. Začátek byl plně v jejich režií, ale opět se jako první dokázal prosadit Frankfurt a Naohiro Takahara zvýšil na 2:0, což už bylo pro tým Jana Poláka a Tomáše Galáska velmi špatné. Do konce utkání zbývalo pouhých 20 minut, a tak nervozita rostla. Zvrat nastal v 81. minutě, kdy si dal vlastní gól frankfurtský Spycher. Vyrovnání zařídil Slovák Róbert Vittek, který v 87. minutě vstřelil teprve svůj čtvrtý gól v sezóně.

Minimálně do zítřka se Frankfurt konečně posune ze sestupových příček, naopak Norimberk si může zbytečně zkomplikovat boj o Evropské poháry.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele