3. kolo
27.08.2005 15:30 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

VfL Wolfsburg - Bayer Leverkusen 2:1

Zápas začínal poklidně, v pouťovém tempu a končil jako horor, když především Rudi Völler připomínal býka rozdrážděného červeným hadříkem. A co že ho tak rozběsnilo?

Zpočátku měl důvod k radosti. Ve 22. minutě prošel po levém křídle Babič a naservíroval míč Berbatovovi, na něhož zívala už jen prázdná klec - 0: 1. Po půlhodině hry poprvé zachyboval v rozehrávce Juan, ale jeho minela potrestána ještě nebyla. Šest minut před odchodem do kabin si mohli zakřičet gól domácí příznivci. D'Alessandro se radoval ze své první bundesligové branky v životě. Situaci mu hodně usnadnila obrana Bayeru, protože kolem něho přihlíželo pět bránících (nebránících) hráčů.

Po změně stran připravil Voronin palebnou pozici pro Freyera, ale brankář Jentzsch byl proti, aby střela skončila v bráně. Voronin měl za chvíli tutovku sám, to když mu namazal Hofland, ale ani on svoji příležitost nevyužil. V 54. minutě vyzrál Mensegues na v tomto zápase špatného Juana, od brankové čáry přihrál zpět Thiamovi a pro toho nebyl problém přesně zacílit. D'Alessandro stačil ke konci utkání ještě předvést, že není jen fotbalistou, ale i velice kvalitním hercem. Nejprve byl vyloučen Roque Junior za jeho držení, ve skutečnosti to bylo naopak - tím, kdo držel, byl D'Alessandro. A poté uviděl červený kartónek v ruce rozhodčího i Babič, za značně diskutabilní nakopnutí právě D'Alessandra.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele