11. kolo
29.10.2005 15:30 CET
3 : 3
(0:1)

Reportáž

VfB Stuttgart - Hertha BSC 3:3

Gólově bohatý zápas byl k vidění ve Stuttgartu. Místní klub zde přivítal fotbalisty z hlavního města, kteří se před tímto zápasem usadili na 6. místě tabulky. To Stuttgart letos spíše tápe a před zápasem se krčil na průměrném devátém místě.

Atmosféře v klubu tak zcela jistě nepomohl ani úvod tohoto zápasu. Již v 8. minutě z 25 metrů levačkou napřáhl Ellery Cairo, domácímu brankáři Heinenovi míč proklouzl a došoural se do sítě. Nechybělo mnoho a o dvacet minut později mohlo být ještě hůř, ale kanonýr Marcelinho svou první šanci zápasu nevyužil. Střelci obou týmů si svou střeleckou potenci šetřili do druhé půle, a tak se první poločas dohrával spíše v poklidu.

Do druhé půle vletěli Trapattoniho svěřenci plni odhodlání, což se v 51. minutě projevilo i na ukazateli skóre. Šťastným střelcem byl Danijel Ljuboja - stál ve správný čas na správném místě. O minutu později se tento fotbalista mohl stát hned dvojnásobným hrdinou, avšak jeho pokus tentokrát mířil těsně vedle. Vedoucí gól domácích však na sebe nenechal dlouho čekat. V 65. minutě napřáhl levačkou z 20 metrů Cacau a jeho nádherná střela skončila za zády Fiedlera. Radost domácích však vydržela jen velmi krátce, když po pohotové nahrávce Marcelinha zakončil krásnou akci gólem Nando Rafael, který byl na hřišti pouhé tři minuty. O devět minut později se už ke slovu dostal i sám Marcelinho. Po přihrávce Malika Fathiho zasadil domácím další ránu a znovu otočil stav ve prospěch Herthy - 2:3. Stuttgart se však nevzdal a sedm minut před koncem z bezprostřední blízkosti vyrovnal střídající Mario Gomez na konečných 3:3. Na víc už se však ani jeden z týmů nezmohl a gólová přestřelka tak skončila remízou.

Autor: Petr Wojnar

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele