2. kolo
14.08.2005 17:30 CET
2 : 3
(0:1)

Reportáž

VfB Stuttgart - 1. FC Köln 2:3

Jestliže v prvním kole předvedl Kolín utrápený výkon, tak ve Stuttgartu byla na tento tým po většinu zápasu radost pohledět. Dvě třetiny zápasu se nováček opíral o spolehlivou obranu a vítr v té domácí dělala útočná vozba v čele s Podolskim, který hrál na pozici tvůrce hry. Dařilo se mu skvěle. Při rychlých brejcích zásoboval spoluhráče přesnými nahrávkami a byly z toho zásahy Feulnera a Streita. V 56. minutě už vedl Kolín o tři branky. Streit s Guie-Mienem obrali o míč Babbela a první jmenovaný zamířil i za Hildebrandova záda. Domací trenérské duo Trapattoni - Brehme se chytalo za hlavu a řvalo na celé kolo a Stuttgart se konečně vzchopil. V 60. minutě odcentroval od lajny Magnin a Streller s tečí obrany snížil. Střelec první branky zařídil i kontaktní gól, když ve vápně nezištně nalezl volného Tifferta. Prohrát doma s Kolínem, s tím se domácí smířit nechtěli. Do závěru měli alespoň převahu jednoho muže, jelikož Sinkala po potyčce s Tiffertem uviděl už druhou žlutou. Přesto se Kolín dokázal ubránit, největší šancí na vyrovnání byl Magninův přímý kop, který Wessels skvěle zneškodnil.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele